2777
2789
عنوان

نامه ی بکارت می خوام بگیرم

465 بازدید | 19 پست

همونی ام که گفتم با کاربری دوستم که این کاربری هست اومدم و می خوام ازدواج کنم

چند سال پیش دکتر گفت که پرده ای وجود نداره و دکترم گفت نامه بگیر اما خودم اصلا حس خوبی نداشتم و قبول نکردم

الان خواستگار خوب دارم و  دوسش دارم 

برای اولین بار سر این موضوع استرس گرفتم و می ترسم😔

بنظرتون برم نامه بگیرم؟!

حس بدی می گیرم از اینکار ولی می ترسم مشکلی به وجود بیاد 

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

با ایشون هم چند روزی هست به قصد آشنایی و در حد شرعی حرف میزنیم

خیلی خوشم اومده ازشون و خصوصیات ایشون با معیار های من خیلی نزدیکه

خودم 18 سالمه ایشون هم 23

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بگیر

مامانمم حتما باید بیاد؟!

بنظرم تا خودش نگفته الکی نرو برا چی مدرک علیه خودت درست میکنی 

یا اگه میگیری یواشکی بگیر پیش خودت نگه دار اگه فردا کسی زری زد بش نشون بدی

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗
برو پیش یه دکتر دیگه. شاید اون دکتر قبلی اشتباه تشخیص داده

خیلی حس بدی عه😭

بنظرم تا خودش نگفته الکی نرو برا چی مدرک علیه خودت درست میکنی یا اگه میگیری یواشکی بگیر پیش خودت نگه ...

دقیقا بخاطر دو جمله ی آخرت می خوام بگیرم

بنظرم تا خودش نگفته الکی نرو برا چی مدرک علیه خودت درست میکنی یا اگه میگیری یواشکی بگیر پیش خودت نگه ...

علیه خودت؟؟؟ 

اینکار به نفعشه که 

یه کاربری بود می‌گفت شب ازدواج خونریزی نداشتم الان دارن طلاقم میدن میگن دختر نبودی 

پیش خودت نگه دار نامتو تا حد زیادم نزدیک عقد بگیر تاریخش نزدیک باشه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

علیه خودت؟؟؟ اینکار به نفعشه که یه کاربری بود می‌گفت شب ازدواج خونریزی نداشتم الان دارن طلاقم میدن م ...

خب تو این مردمه دهن بازو نشناختی 

اصلا بعضیارو میشناسم بیشعورا اصلا براشون بده بدون اطلاع دختر بره دکتر زنان نامه بگیره حتی بش شک میکنن که تو رفتی دوختی لابد کار بلد هستی 

بخدا اینو یه دکتر مامایی بم گفت 

من فقط رفتم چکم کرد گفت نیاز به برگه نداری پردت یه جوریه که خونریزی میکنی

واقعانم خونریزی داشتم 

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗
پیش خودت نگه دار نامتو تا حد زیادم نزدیک عقد بگیر تاریخش نزدیک باشه

آره می خوام همین کارو کنم