2777
2789
عنوان

ما عوض شدیم یا دنیا

72 بازدید | 4 پست

آهنگ ها- اشتیاق قبل از سفر...- فیلم ها- طبیعت

همه شون صد در صد بیشتر شور و لذت داشتن

حتی همون آهنگ ها رو هم گوش میدم مثل قدیم فاز نمیده

همه همینن

قضیه چیه واقعا؟ 

میشه یک جوری دوباره به اون حال و هوا و شور رسید؟

------------------+-++++++---++++++-+---------------

خوب هردو . دنیا در یک فاز انرژی منفی قرار گرفته . نظم طبیعی از بین رفته . طبیعت نابود شده ، حیوانات منقرض شدن. زندگی بشر ماشینی شده ، گیاه نیست ، باران و برف نیست،  رنگین کمان دیده نمیشه ، حتی پروانه ها هم نیستند ، ذهن مردم پر از خبر شده ، خبر خبر خبر ، جنگ ، مرگ ، حادثه . گنجایش مغز اینهمه نیست .

مرگ از یاد رفته ، خودرو شاسی بلند جای محبت به پدر پیر رو گرفته . قیافه مهم شده . مرگ از یاد رفته ، زندگی تکراری شده ، همسایه همسایه رو نمیشناسه ، زمان نمی گذره ، مرگ از یاد رفته ، همه دنبال خرید هستند،  بوی نون از خانه ها نمیاد ، بوی رب از خونه ها نمیاد ، مرگ از یاد رفته ، شهوت و تجمل گرایی ، اصل زندگی شده .

صدای باران ، صدای باد ، صدای شب ، هیچ کودوم نیست.

شب ها همه باید خواب باشند ، همه دنبال پول هستند ، مرگ از یاد رفته ، مادربزرگ ها فراموش شدن 

چون که گل رفت و گلستان در گذشت 

نشنوی زان پس ز بلبل سرگذشت 

دنیا نابود خواهد شد و مردم خواهند  مرد ، دنیای دیگری با مردمان دیگر جانشین ما میشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.