fantasy_moon مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 679 عنوان شکست عشقی کیلو چنده 121 بازدید | 16 پست تاحالا شده با دوست صمیمیت غریبه بشی؟لامصب از شکست عشقیم تلفاتش بیشترهکاش میدونست که چقدر دلم براش تنگه..کاش 1403/05/19 | 01:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بختیارزاد عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2571 تا حالا شده تو عمرت دوست صمیمی نداشته باشی این حتی از اونم ک تو گفتی بدتره ۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس
fantasy_moon مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 679 تا حالا شده تو عمرت دوست صمیمی نداشته باشی این حتی از اونم ک تو گفتی بدتره باز خوبیش اینکه از نزدیک ترین فرد زندگیت زخم خوردن رو تجربه نکردی.. :)
بختیارزاد عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2571 باز خوبیش اینکه از نزدیک ترین فرد زندگیت زخم خوردن رو تجربه نکردی.. :) از مادر نزدیک تر دازیم؟💔از کجا میدونی نکردم دلیل اینکه دوست صمیمی ندارم هم همینه چون زخم خوردم ۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس
fantasy_moon مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 679 هعییی.. با اینکه بهم بد کردولی منه احمق هنوزم بعد اون نتونستم با کسی صمیمی بشم
fantasy_moon مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 679 از مادر نزدیک تر دازیم؟💔از کجا میدونی نکردم دلیل اینکه دوست صمیمی ندارم هم همینه چون زخم خوردم خداخودش نگاهی ب دل همهی ما بندازه🙂
_kim_ عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 705 با اینکه بهم بد کردولی منه احمق هنوزم بعد اون نتونستم با کسی صمیمی بشم 💔(: فرزند ماه گریه نکن...بالاخره یه روز ماه طلوع میکنه!
deligiz عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 1159 بهترین دوستم مسدودم کرد بدون هیچ دلیلی💔💔💔اره واقعا شکست عشقی کیلو چنده🙂
fantasy_moon مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 679 بهترین دوستم مسدودم کرد بدون هیچ دلیلی💔💔💔اره واقعا شکست عشقی کیلو چنده🙂 اون حتما دلیلی داشته و نتونسته بگهمثل من ک نتونستم بگم و حالا حسرتش توی دلمه :)
deligiz عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 1159 اون حتما دلیلی داشته و نتونسته بگهمثل من ک نتونستم بگم و حالا حسرتش توی دلمه :) خیلی دلم تنگ شده براش🙂بهم گفته بود دیگه نزو نی نی سایتولی اومدم اینجا انگار قراره بازم پیداش کنم🙂💔
fantasy_moon مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 679 خیلی دلم تنگ شده براش🙂بهم گفته بود دیگه نزو نی نی سایتولی اومدم اینجا انگار قراره بازم پیداش کنم🙂� ... من دلم حتی برای اون غر زدنا حسودیاش قهرکردناش لج کردناش هم تنگ شدهامیدوارم پیداش کنیمن ک دیگه هیچ نشونه ای ازش ندارم..غریبهی غریبه شدم😄
deligiz عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 1159 من دلم حتی برای اون غر زدنا حسودیاش قهرکردناش لج کردناش هم تنگ شدهامیدوارم پیداش کنیمن ک دیگه هیچ نش ... شمارش رو عوض کرده دیگه هیچ جا هیچ اکانتی نداره🙂اخرین بار بهم گفته بود خیلی دوسم داره و چند روز نباشم دلتنگم میشه ولی خب خودش مسدود کرد🙂
fantasy_moon مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 679 شمارش رو عوض کرده دیگه هیچ جا هیچ اکانتی نداره🙂اخرین بار بهم گفته بود خیلی دوسم داره و چند روز نباش ... من شمارش عکسامون پیامامون همه چیو پاک کردمولی نمیتونم خودشو از ذهنم پاک کنم :)بهم میگفت همیشه ک دلش برام تنگ میشه نمیدونم الانم دلش واسم تنگ شده یا نه بعضی وقتا این فکرمو درگیر میکنه
deligiz عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 1159 من شمارش عکسامون پیامامون همه چیو پاک کردمولی نمیتونم خودشو از ذهنم پاک کنم :)بهم میگفت همیشه ک دلش ... منم🙂💔