2777
2789
عنوان

بنظرتون در حق مادرشوهرم بد کردم

2089 بازدید | 61 پست

امروز چهلم پدره مادرشوهرم بود بعد من چون بچه کوچیک دارم رو مزار نرفتم فقط رفتم تالار نهار خوردم برگشتم بچم گرما زده نشه اما مامانم اینا همه رفتن ،و ما رسم داریم روز چهلم برای صاحب عزا لباس یا روسری رنگی کادو میبریم تا سیاهشون در بیارن ...اما من امروز نبردم. چیزی چون تو این چند وقت اخیر مادرشوهرم خیلی دلم شکونده ،چند هفته پیش بهش گفتم من وقتی میرم سرکار میشه وقتایی ک مامانم نباشه بچم بیارم شما چندساعتی نکه دارین گفت ن من مسئولیت قبول نمیکنم در صورتی ک نوه اون یکی بچهاش ک خانوماشون خونه دارن و فقط هر روز باشگاه و پارک تفریح میرن نگه میداره ،اینم بگم چون از اول برا ازدواج من راضی نبود الان بچمم دوست نداره و چون بچم دختره دیگه اصلا دوست نداره کلی بخاطر این مسائل ناراحتم کرده  برای همین برای اولین بار گفتم بزا برای یبارم شده من بی احترامی کنم بدونه منم بلدم 

اما مامانم تز ظهر مثل مته رو مخمه ک چرا نرفتی خونشون ،چرا روسری نبردی ،چرا نذفتی رو مزارا ...🫠

کارم خیلی بد بوده یا حقشون بود باید یجا منم اعتراض میکردم ب رفتاراشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بودم نمیرفتم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

آره واقعا

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

تونستی بری تالار نهار بخوری، سر مزار نتونستی بری ، یا باید کلا نمیرفتی یاتا ته داستان می‌رفتی جلو

آخه سومش رفتم رو مزار تارا. نرفتم شب خودش و خواهر شوهرم زنک زدن ب شوهرم ،ب خودم ک باید میومدی تالار همه ببیننت

اگر از اونا باشه که بعداً بخواد با نیش و کنایه و پر کردن شوهرت از دماغت دربیاره ی چیز الکی ببر دم ده ...

دقیقا از همیناس ک فردا زنگ میزنه 

برا سومم زنگ رد کفت چرا تالار نیومدی