2777
2789
عنوان

آیا شمام آهنگی دارید که مخصوص یه نفر دیگه باشه🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 32 پست
چه جالببب اون آهنگ ماله داداشه رفیقمه وقتی مارو یه جایی مبرسوند تو ماشنیش پخش شد دیگه ماله اون شد😂م ...

مال کسیه که از خودم بیشتر دوسش داشتم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییی😂😂عشقای دوران بلوغ خیلی سمن😂😭

هعی زندگی😂😂

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
روزیه بمانی اتفاق

جالبه تا حالا نشنیدم 

برام آشنا نیس🤣🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

اوهوووووووم🥹

هم گریه داره هم خنده این سوالت🌝

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

شادمهر

وقتی بهم فکر میکنی حس میکنم از راه دور.....

اینستا پیدام کرد پیام داد ببین نذاشتی باهم باشیم.....

نمیدونم چرا من همش مث ماهی از تو دستاش سرمیخوردم اما اون همچنان پیگیرمن بود

❤️