2777
2789
عنوان

ضد لک ام کیو

494 بازدید | 9 پست

سلام دوستان کسی کرم ضد لک ام کیو استفاده کرده؟من از پارسال مونده الان ک بازش کردم فک میکنم رنگش عوض شده،رنگ اصلیشم یادم رفته،اگ دارید میشه بهم بگین رنگ اصلیش چجوریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش که درشو باز میکنی سفید بعد یه مدت رنگش قهوه ای میشه در کل چیز خیلی مزخرفی پولمو حروم کردم هیچ ت ...

اره دقیقا رنگش قهوه ای شده،یعنی دیگه نمیشه استفادش کرد؟یکی ازم خواست چون دیگه استفاده نمیکنم بازش کردم دیدم این رنگیه ترسیدم بدم بهش

من که میزنم چون کلی پول دادم ولی در کل بیخود بود

قهوه ای رو میزنی؟راستش دکتر اینو برام تجویز کرد،بهمم نگف تا چ مدت استفاده کن،ولی اومدم گوگل زدم نوشته بیشتر از دوماه نباید استفاده کنی،من تو‌همون یه ماه پوستم کلی جوش زیر پوستی زد،تا حالا کرم آبرسانی پیدا کردی ک جواب بده؟

من که میزنم چون کلی پول دادم ولی در کل بیخود بود

تازه پیدا کردم ببین چی نوشته

پس از باز شدن درب کرم حداکثر تا 2 ماه استفاده شود و در صورت تغییر رنگ، شکل یا بوی کرم از مصرف آن خودداری نمایید.