2777
2789
عنوان

قانون جذب

445 بازدید | 23 پست

کسی ب قانون جذب و انرژی مثبت و این چیزا اعتقاد داره من خیلی آدم منفی ام کلا همه چیو در بد ترین دیدگاه در نظر میگیرم اگه با این قانون جذب چیزایی و ب دست آوردید ممنون میشم روشش رو بهم بگید خیلی نیاز دارم

لایک لطفا 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من اعتقاد دارم به باور داشتن خودمون به قدرت کلمات و انرژی کلمات

مثلا من یه دوستایی داشتم همش به من میگفتن تو چقدر خوشگلی باید مدلی بازیگری چیزی شی اونا هی از من تعریف میکردن منم به این باور رسیدم قشنگم بعد از اون همه میگفتن چقدر فلانی قشنگ شده حتی همسایمون مامانمو دیده بود میگفت دخترت جدیدا چقدر ناز شده دوست دارم همش نگاش کنم ولی یه مدت با یکی دوست شدم همش از چهرم ایراد میگرفت الان حس زشتی دارم بعضی وقتا گریه میکنم حس میکنم صورتم شادابیشو از دست داده بخاطر این انرژی های منفی

اره من اعتقاد دارم به باور داشتن خودمون به قدرت کلمات و انرژی کلماتمثلا من یه دوستایی داشتم همش به م ...

من خیلی منفی ام از ی رابطه عاطفی هم تازه بیرون اومدم حس میکنم همه دشمنم شدن دیگه خسته شدم نماز میخونم ول میکنم هی میگم بدشانسم و هی هم بد شانسی میارم

اره من اعتقاد دارم به باور داشتن خودمون به قدرت کلمات و انرژی کلماتمثلا من یه دوستایی داشتم همش به م ...

منم دوستم اینجوریه هی ایراد میگیره سعی کردم دیگه باهاش حرف نزنم ولی من خیلی سخت ارتباط میگیرم با بقیه قیافم ی جوریه انگار ک خیلی مغرورم درصورتیکه اینطور نیست برا همین خیلی کم رفیق صمیمی دارم و همونام حسودن

منم دوستم اینجوریه هی ایراد میگیره سعی کردم دیگه باهاش حرف نزنم ولی من خیلی سخت ارتباط میگیرم با بقی ...

هر کس حالتو بد میکنه بنداز دور حتی اگه تنها ترین ادم روی کره زمین شی بخدا من همرو گذاشتم کنار جاش یه کسایی اومدن بهم انرژی مثبت میدن ولی اون دوستم انقدر بهم ریده هنوزم حالم خرابه

تا ۲۱ روزچیزایی که میخوای داشته باشی رو جوری بنویس که انگار همین الان داریبچه ها من هنوز ۲۱ روزم کام ...

چجوری نوشتی میشه بگی اول و اخرش یا جمله هاش چجوری باید باشع

چجوری نوشتی میشه بگی اول و اخرش یا جمله هاش چجوری باید باشع

ببین مثلا تو یه ماشین میخوای

مینویسی خدایاشکرت که فلان ماشین فلان مدل فلان رنگ خریدم

جای اون فلان هایی که من نوشتم مدل و رنگ ماشین به طور دقیق مینویسی هااا

هر کس حالتو بد میکنه بنداز دور حتی اگه تنها ترین ادم روی کره زمین شی بخدا من همرو گذاشتم کنار جاش یه ...

فقط خدارو دارم اونم چند روز نماز میخونم میگم ک خدام نمیخادم فکر میکنم مشکل منم و باز نا امید میشم خیلی حالم بده چله برداشتم نماز خوندم هر کاری کردم 

ببین مثلا تو یه ماشین میخوایمینویسی خدایاشکرت که فلان ماشین فلان مدل فلان رنگ خریدمجای اون فلان هایی ...

هرچقدر خواسته بنویسی مشکلی ندارد مثلا ده تا؟!

بعد همینا رو تا بیست و یک روز تکرار کنم