2777
2789
عنوان

اینم خیانته ❓️

406 بازدید | 9 پست

س سال با ینفر بودم خانوادها هم درجریان بودن حتی  اسمشو میزارم پوریا

سال سوم مشکلاتی پیش اومد ک خیلی بی میل شده بود ب ادامه رابطه و بهانه زیاد میگرف و همش من امید میدادم ..یسری ی دختر ک تو کلاسشون دس ب دست بین پسرا میچرخید ، امد سراغ پوریا یمدت..اینم دید دختره ازین راحت هاس یکم از این رون گنده ها و اینا بود ک میدونستم بشدت ملاک پوریاس سریع وا داد اما با من یهو سرد شد هرچی امید میدادم اینبارفایده نداشت فقططط و فقط پاشو کرده بود تو ی کفش ک ما ب جایی نمیرسیم باید جدا شدیم.. دیگ تحقیق کردم فهمیدم دختره جدیدا ب چشم دیگه ای پوریا رو میبینه ..اینم خواسته از من جدا شه بره باهاش 

واس همین یهویی کج اخلاقی در اورده ک اول کات کنیم بعد با اون لاس بزنه ک مثلا خیانت نباشه

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

خیانته 

بزار بره گمشه لیاقتش همونه 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

خیانت به انتخاب خودش کرده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیانته بزار بره گمشه لیاقتش همونه

من مچ دختره رو گرفتم 

فهمید پسره رل داشته ، نابود شد بلاکم کرد 

البتع هفت هشت ماه گذشته و جدا شدیم همون موقع

خیانت به انتخاب خودش کرده

ندید پدید بود طفلی

دختره فک کرد پولداره خواس تیغش بزنه

اینم بدبخت هوا برش داشت

ک دست هردو رو براهم رو کردم