2777
2789
عنوان

ترک گهواره

6499 بازدید | 43 پست

سلام شماچطوربچه هاتونواز گهواره گرفتین؟

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

بچم عادت داره ب گهواره هرکارمیکنم بدون گهواره نمیخوابه چطور عادتشو ازسرش بیرون کنم البته الان هفت ماهشه

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو پا ک اصلا وای نمیسته خیلی سخته جایی ک میرم همش باید تو پتوبگیرمش

چه جالب...نمیدونستم گهواره هم ترک داره..حالا پسر من به هیچ روشی عادت نمیکنه..تو گهواره که اصلا نموند ...

چون بچم کولیک داشتمجبوربودم بزارمش گهواره حالاهرکارمیکنم نه بغل میخوابه نه روپا

رو پا ک اصلا وای نمیسته خیلی سخته جایی ک میرم همش باید تو پتوبگیرمش

راهی نداری! صبر کن تا بزرگتر بشه خودش یادش میره.

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
راهی نداری! صبر کن تا بزرگتر بشه خودش یادش میره.

😢😢😢

چون بچم کولیک داشتمجبوربودم بزارمش گهواره حالاهرکارمیکنم نه بغل میخوابه نه روپا

دختر داداشه منم اینجوری بود. تا 2 سالگی همه جا یه سره پتو دست باباش بود یه سرش دسته مامانش! بعدنا خودش از سرش افتاد. 

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت

عزيزم پسر من شبها خودش ميخوابه ميذارمش زمين اونقد چرخ ميزنه ميگرده بازي ميكنه يهو ميبينم خوابت البته چراغ ها خاموش 

ولي طول روز رو پا ميخوابه واقعا سخته 

فكر نكن رو پا بخوابه كارت راحته

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
همه روش های خواب یه دردسر داره..پا که پدر پای ادم در میاد..رو دست که نگو داغون میشی..باز گهواره از ه ...

گهواره خیلی خوبه ولی لزلحاظ بیرون رفتن واقعا سخته