2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بیرون باد میاد ولی خونه گرمه

من ک جونی نمونده فقط میگم خدااااا پاییز رو برسون

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
حتی تو خونه گرما زده میشی یا بیرون منطورهه ؟

نه خونه که کولرها همه روشنن دمای خونه عالیه 

ولی هر روز باید بیرون برم یعنی جنازم برمیگرده نفس نمیتونم بکشم 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

نه خونه که کولرها همه روشنن دمای خونه عالیه ولی هر روز باید بیرون برم یعنی جنازم برمیگرده نفس نمیتون ...

دور از جون 

خب بعد همون لحظه رفتی دکتر ؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
دور از جون خب بعد همون لحظه رفتی دکتر ؟؟

بله دوبارش که تو خیابون حالم بد شد رفتم درمانگاه 

ولی دیروز و سهل انکاری کردم بخاطر ترس از سرم دیر رفتم یعنی تو خونه داشتم میمردم تا برسونتم بیمارستان 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

نه خونه که کولرها همه روشنن دمای خونه عالیه ولی هر روز باید بیرون برم یعنی جنازم برمیگرده نفس نمیتون ...

وای یه لباس دیدم پشتش دوتا فن داشت خنک میکرد دیگه نمیدونم توی هوای ۴۰ درجه هم خنک میکنه یا باد گرم میده

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

مشهد ظهر که ۴۰ درجه بود الان رو نمیدونم 

ممنون میشم پیج کوچیک منو دنبال کنین  kifachi.ir@         با هزار تا امید آرزو این پیجو زدم و واقعا نیاز به حمایت دارم 🥹

وای یه لباس دیدم پشتش دوتا فن داشت خنک میکرد دیگه نمیدونم توی هوای ۴۰ درجه هم خنک میکنه یا باد گرم م ...

لباس فن ؟؟😶😅

تبریز تقریبا خنکه باد میوزه

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️