2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ۷ روزه تمومی صبر کن تموم شی بعد بری اشکالی نداره که 

التماس دعا

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
تاریختو مگه نمیدونستی باید حداقل دوهفته قبل شروع میکردی قرص میخوردی الان سعی کنی پریود شی زودتر بهتر ...

اصلا نظم نداره تیر 22م شدم ده روزم همیشه میندازم عقب الان نمیدونم چه مرگمه زیر شکمم درد می‌کنه مثل دردای پریودی

آخ که دست رو دلم نذار

منم خدا بخواد و همه چی اوکی بشه دوشنبه عازمم

اما این ماه برعکس همیشه سر موعد خودم که امروز بود پریود نشدم

دارم دق میکنم از ناراحتی

فکر کنم اگه فردا پریود شدم باید وقتی رسیدم نجف غسل کنم و بعد برم زیارت

البته اگه شانس بیارم و بشم...

شماهم تا هفته دیگه کلی وقت داری

اگه موعدته بذار بیاد و بره که خیالت راحت باشه

اگه هم قصد داری عقب بندازی اچ دی یا ال دی بخور

برا منم دعا کنید توروخدا که جور بشه برم🥲

آخ که دست رو دلم نذارمنم خدا بخواد و همه چی اوکی بشه دوشنبه عازمماما این ماه برعکس همیشه سر موعد خود ...

انشالله عزیزم، انقد هزینه کردیم انقد باید سختی بکشیم آخرم پریودی گند بزنه به همه چی 

انشالله عزیزم، انقد هزینه کردیم انقد باید سختی بکشیم آخرم پریودی گند بزنه به همه چی

فدای شما

تازه برای من یه مشکل بزرگ تر وجود داره که اگه اوکی نشه نمیتونیم بریم

پریودیم هم بازی در اورده و شده قوز بالا قوز

برای منم دعا کن امسال برم کربلا

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡