ojhfv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2402 عنوان من حادترین نوع بیماریه قلبی رودارم🙂🖤 266 بازدید | 3 پست نزار قبانی میگه:خطرناکترین بیماری قلبی،حافظه قویه:) من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 1403/05/18 | 23:03 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سانـــاے_نانـــاے عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 6493 وا مرض قلبی ندیدی همچین چرتایی میگین همین الان از نشت خون و تپش قلب کوبنده اشکم دراومده • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . • ° ★ . ★🌙 • به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم
ojhfv مدیر استارتر عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 2402 وا مرض قلبی ندیدی همچین چرتایی میگین همین الان از نشت خون و تپش قلب کوبنده اشکم دراومده بیامنوبزن🤭ایشالابهترشی🥺🤍 من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...!