این روشی ک بت میگم عین بستنی کارخونه ای میشه دستور پخت سوزان شریعته
شیر 1 و 1/4 پیمانه
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری پُر
شکر 35 گرم( حدود 2 قاشق غذاخوری)
شکلات سفید 50 گرم( حدودا 18 عدد شکلات سکه ای سفید)
◀شکلات سفید قابل حذفه ولی من توصیه نمیکنم چون هم طعم خوبی به بستنی میده و هم مانع یخمکی شدن و آب شدن سریع بستنی میشه
◀اگر شکلات سفید رو حذف کردید میتونید بنا به ذائقه خودتون شکر دستور رو کمی بیشتر کنید
◀برای شکلاتی شدن بستنی از شکلات سیاه به جای شکلات سفید استفاده کنید
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری استاندارد
◀میتونید از 1/4 قاشق چایخوری وانیل پودری استفاده کنید
خامه قنادی 200 گرم
◀از خامه قنادی مارک میهن یا ترکار یا سولیانو کاله که بافت سبک و خوش طعمی دارن میتونید استفاده کنید
◀در بعضی دستورهای خونگی به جای خامه قنادی از خامه صبحانه استفاده شده که من توصیه نمیکنم چون با خامه صبحانه طعم بستنی متفاوت با طعم بستنی کارخونه میشه
...
اول شیرو بریز ت قابلمه،بعد چند قاشقشو بردار با نشاسته قاطی کنو دوباره ب شیر اضافش کن بعد شکرو ب شیر اضاف کن و بزارش رو شعله ی ملایم مدام هنش بزن تا جاییک مص بستنی اب شده یا فرنی رقیق باشه اگه خیلی غلیظ باشه بستنی بافت دلخواه رو پیدا نمیکنه و موقع مخلوط کردن مواد با خامه فرم گرفته مواد بستنی حالت تکه تکه به خودش میگیره و اگر خیییلی رقیق باشه بستنی یخمکی میشه و سریع آب میشه،بعد ک موادمون ب این غلیظت رسید بلافاصله زیرشو خاموش کن و بهش شکلاتارو اضافه کن و خوب هم بزن ک شکلاتا اب بشن در اخرم وانیلو بهش اضافه میکنیم میزاریم ک ب دمای محیط برسه
درمرحله دوم خامه قنادی رو فرم میدیم خیلیم لازم نیس هم بخوره در حد دو سه دیقه با دور تند کافیه یکم ک فرم گرف خامه رو ب موادمون اضافه میکنیمو یکی دو دیقه در حد مخلوط شدن با دور تند همزن هم میزنیم تا یکدست بشه بعدم میزاریم ت قالب و ۱۲-۲۴ساعت میزاریمش تو فریز...اگ نخواستی انقد هزینه کنی یه روش دیگشم هس پایین بت میگم