2777
2789

من یکی دوبار درست کردم، حرفه ای نبود ولی خوشمزه شد

موز گذاشتم یخ زد، با عسل و خامه و یذره شیر ریختم مخلوط کن، بعدم ریختم قالب و دوباره فریز کردم

طالبی هم همینکارو کردم، طالبی بخاطر عطری که داره عالی میشه

میتونی توی قالب مخصوص بستنی که چوب داره بریزی میتونی هم اسکوپ بزنی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این روشی ک بت میگم عین بستنی کارخونه ای میشه دستور پخت سوزان شریعته

شیر 1 و 1/4 پیمانه
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری پُر
شکر 35 گرم( حدود 2 قاشق غذاخوری)
شکلات سفید 50 گرم( حدودا 18 عدد شکلات سکه ای سفید)
◀شکلات سفید قابل حذفه ولی من توصیه نمیکنم چون هم طعم خوبی به بستنی میده و هم  مانع یخمکی شدن و آب شدن سریع بستنی میشه
◀اگر شکلات سفید رو حذف کردید میتونید بنا به ذائقه خودتون شکر دستور رو کمی بیشتر کنید
◀برای شکلاتی شدن بستنی از شکلات سیاه به جای شکلات سفید استفاده کنید
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری استاندارد
◀میتونید از 1/4 قاشق چایخوری وانیل پودری استفاده کنید
خامه قنادی 200 گرم
◀از خامه قنادی مارک میهن یا ترکار یا سولیانو کاله که بافت سبک و خوش طعمی دارن میتونید استفاده کنید
◀در بعضی دستورهای خونگی به جای خامه قنادی از خامه صبحانه استفاده شده که من توصیه نمیکنم چون با خامه صبحانه طعم بستنی متفاوت با طعم بستنی کارخونه میشه
...

اول شیرو بریز ت قابلمه،بعد چند قاشقشو بردار با نشاسته قاطی کنو دوباره ب شیر اضافش کن بعد شکرو ب شیر اضاف کن و بزارش رو شعله ی ملایم مدام هنش بزن تا جاییک مص بستنی اب شده یا فرنی رقیق باشه اگه خیلی غلیظ باشه بستنی بافت دلخواه رو پیدا نمیکنه و موقع مخلوط کردن مواد با خامه فرم گرفته مواد بستنی حالت تکه تکه به خودش میگیره و اگر خیییلی رقیق باشه بستنی یخمکی میشه و سریع آب میشه،بعد ک موادمون ب این غلیظت رسید بلافاصله زیرشو خاموش کن و بهش شکلاتارو اضافه کن و خوب هم بزن ک شکلاتا اب بشن در اخرم وانیلو بهش اضافه میکنیم میزاریم ک ب دمای محیط برسه

درمرحله دوم خامه قنادی رو فرم میدیم خیلیم لازم نیس هم بخوره در حد دو سه دیقه با دور تند کافیه یکم ک فرم گرف خامه رو ب موادمون اضافه میکنیمو یکی دو دیقه در حد مخلوط شدن با دور تند همزن هم میزنیم تا یکدست بشه بعدم میزاریم ت قالب و ۱۲-۲۴ساعت میزاریمش تو فریز...اگ نخواستی انقد هزینه کنی یه روش دیگشم هس پایین بت میگم

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

من یکی دوبار درست کردم، حرفه ای نبود ولی خوشمزه شدموز گذاشتم یخ زد، با عسل و خامه و یذره شیر ریختم م ...

به همون ترکیب اول که موز داره قهوه فوری هم اضافه کنی بنظرم باحال میشه

این روشی ک بت میگم عین بستنی کارخونه ای میشه دستور پخت سوزان شریعتهشیر 1 و 1/4 پیمانهنشاسته ذرت 1 قا ...

اول شکرو با یه مقدار کم اب و یکی دو قطره ابلیمو میزاریم بجوشه طوریک غلیظ بشه و حالت گلوکز بگیره ب خودش بعد بهش مواد بستنی دلخواهمونو ک میتونه شربت ابلیمو بدون شکر باشه یا اب میوه و..بهش اروم اروم اضاف میکنیم،یه مقدار اب خنک رو با نشاسته قاطی میکنیمو همون موقع ک شربت ابلیمو یا اب میوه رو اضافه کردیم ب شهد اینم اضاف میکنیم و رو شعله ملایم هم میزنیم تا موقعیک تبدیل ب بستنی اب شده بشه بعد میزاریمش ت فریز خیلی با کیفیت نیس ولی چیز خوبی میشه فقد باس اندازه هاش دستت بیاد با پوره ی میوه خیلی خوب میشه بافتش 

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

به همون ترکیب اول که موز داره قهوه فوری هم اضافه کنی بنظرم باحال میشه

اره پیشنهاد خوبیه😍

یبار بهش وانیل زدم اونم خوب شده بود

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

تاپیکهای "ماریا قناد" رو دنبال کن 

تو یکیش با عکس و مقادیر و روش کاملا توضیح داده

هرکار  میکنم لینکش نمیاد

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن