2777
2789
عنوان

بخوانید تا برای شما بخوانند

200 بازدید | 6 پست

سلام عزیزای دل.تصمیم گرفتم یه کار خیر کنم و هرهفته این تاپیک رو به امید خدا بزنم.

کار خیرمم صلوات برای اموات هست.همه ما از دوست خانواده فامیل ممکنه عزیزی رو از دست داده باشیم که دستش از این دنیا کوتاهه و چقدر هم برای ما ثواب خواهد داشت که خیرات برای امواتمون داشته باشیم

صلوات،فاتحه یا هرذکری که راحت بودین رو بگین.

لطفا اسم عزیز از دست رفته تون رو بگید و مابقی دوستان انشالله صلوات یا فاتحه براشون بفرستن و لایک کنن اون شخص رو

**اگه میتونید برای اموات من و همسرمم صلوات بفرستید**

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سهم من ۲۰ صلوات

ممنونم عزیزم.انشالله همیشه سلامت باشید 

به نیت اموات شما صلوات فرستادم

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
.

به نیت امواتتون صلوات فرستادم گلم

پدرم دایی عمه زن عمو لطفا براشون صلوات بفرستین منم برای اموات شما صلوات میفرستم و فاتحه میخونم

ممنونم عزیز دلم.انشالله خدارحمتشون کنه

به نیت تک تکشون صلوات فرستادم