2777
2789

همسایه بغلی ما دختر متولد 80

با دوتا پسر که یکیش کلاس پنجمه یکیش کلاس چهارم

من کاری به این ندارم که توی سن کم چرا زاییده

بچه هاش حرف ادم حالیشون نیست

میگی نیا تو خونه بعد از دستشویی میای بیرون میبینی از اتاقتون بیرون اومد

میگی به وسایل ما دست نزن میبینی دوچرخه تو از پارکینگ دراورد و الفرار

هرچی داد و بیداد هم میکنی تو روت وایمیستن جوابتو میدن

بچه کوچیک مارو برداشتن بردن خونشون زمین و اسمونو به هم دوختیم تا پیداش کنیم

فکر کردیم یکی دزدیدتش

خسته شدیم به خدا

کاربری پنجم 🤨 با شماره برادرشوهرم اومدم🤦‍♀️تمام لذت دنیا در این است که مولایم امیرالمومنین است😍🌱💕

🥺🥺🥺متاسفانه بعضیا فقط به فکر تولید مثلن

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی بده  منم دیشب رفتم بیرون دیدم پسرم نیس همه کوچه های اطرافو گشتم نبود روح از تنم جداشده بود فک کردم دزدیدنش نگو پسر همسیایه بردش خونش درم بسته هرچی من داد میزدم نمیفمید

چرا خونتون در و پیکر نداره

درو میبندی انقدرررر زنگ در رو میزنن 

زنگ در رو قطع میکنی با سنگ و چک و لگد به در میزنن

بده بچرو ببریم خونمون

وای دلم میخواد انقدر بزنمشون خون بالا بیارن

کاربری پنجم 🤨 با شماره برادرشوهرم اومدم🤦‍♀️تمام لذت دنیا در این است که مولایم امیرالمومنین است😍🌱💕
درخونه ها مگه بازه ؟ با قفل آشنایی ندارید؟

دوتا پست بالاترمو بخون ببینی

خونتون در مر نداره

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چوب وسنگ میزنن در و باز میکنی؟😬 زنگ بزن پلیس 🥲🥲🥲

به خدا صدبار بابام رفته دم خونشون به باباشون گفته ما اسایش نداریم از دست بچه های شما

ساعت 3 بعد از ظهر یهو میبینی با سنگ داره درو از جا میکنه

ساعت 2 صبح داد میزنه درو باز کنننننننننننن