2777
2789

سلام سونو سینه دادم خیلی میترسم ببرم دکتر گفتم اینجا بزارم ولی از اینم میترسم اگه هستید لطفا بگید ممنون میشم 😭

بافت فیبرو گلاندیولار در هر دو پستان اکوژن ، thick و mottled است تغییرات فیبروکیستیک

این تغییرات بویژه در نواحی UOQ پستانها بارزتر است.

در هر دو پستان تصویر چند کیست ساده و حاوی دبری با دیامتر ۵-۲- م م دیده میشود.
اینا چیه ؟؟؟اینا تو سونوم بود خیلی میترسم 

پزشک اخه اینجا نمیاد که

یکی دونفر دیدم میگن پزشکیم الله اعلم

از پزشک اسنپ کمک بگیر

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط میدونم فیبرو کیستیک رو ۹۰ درصد خانوم ها دارن کیستای ساده و خوش خیم هستن میتونی برداری برهم نداری مشکلی برات ایجاد نمیکنه خودمم ده پونزده ساله دارم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

پزشک اخه اینجا نمیاد کهیکی دونفر دیدم میگن پزشکیم الله اعلماز پزشک اسنپ کمک بگیر

پزشک داشتیم دردانه  و کوکی و گارفیلد بودن خیلی خوب راهنمایی میکردن یکی دوتا دیگه هم بود اسماشون یادم نیست رفتن اونا؟

پزشک داشتیم دردانه و کوکی و گارفیلد بودن خیلی خوب راهنمایی میکردن یکی دوتا دیگه هم بود اسماشون یادم ...

گارفیلد دکتر نبود که😕 نمیدونم والا تگشون کن اگر فکرمیکنی دکترن اینطوری تاپیکتم می بینن

من فقط میدونم فیبرو کیستیک رو ۹۰ درصد خانوم ها دارن کیستای ساده و خوش خیم هستن میتونی برداری برهم ند ...

فیبرو کیستیک هستید؟کیست هم دارید؟چندسالتونه چکار میکنید بیشتر نشه 

فیبرو کیستیک هستید؟کیست هم دارید؟چندسالتونه چکار میکنید بیشتر نشه

اره دیگه کیستای ریز داخل سینه اکثر خانوما دارن و نگران کننده نیست اصلا 

برای زیاد نشدنش اطلاعاتی ندارم واقعا 

اره دیگه کیستای ریز داخل سینه اکثر خانوما دارن و نگران کننده نیست اصلا برای زیاد نشدنش اطلاعاتی ندار ...

ممنون 

گارفیلد یادم‌نیست دکتر بود یا نه خیلی زمان گذشته

من فقط میدونم فیبرو کیستیک رو ۹۰ درصد خانوم ها دارن کیستای ساده و خوش خیم هستن میتونی برداری برهم ند ...

یعنی بزرگ نمیشن؟ خطری ندارن؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
سواد پزشکی ندارم، تجربه کیست سینه دارم ک خیالت راحت باشه جای هیچ نگرانی نیس خیلی از خانوما کیست میان ...

ممنون مهربون که جواب دادی 

کیست شما چجور کیستیه چه سایزیه ؟برا من بزرگن ؟خوب میشن؟

ممنون مهربون که جواب دادی کیست شما چجور کیستیه چه سایزیه ؟برا من بزرگن ؟خوب میشن؟

من پنج سال پیش عمل کردم اصلا یادم نیست تیتر سونوم چی نوشته بود ولی فیبروکیستیک رو یادم هست 

دوتا از کیستام خیلی بزرگ و مشکوک بودن ک عمل کردم ولی بقیه کیستا در حد یک میلی متر تا پنج میلیمتر بودن 

بعد ازون دیگه سونو ندادم کار اشتباهیم هست نمیرم چکاب ولی خب ب وجودشون عادت کردم 

بعضی اوقات موقع پریود دردناک میشن یا اگه رابطه منظم نداشته باشم یکم متورم میشه سینه هام

من پنج سال پیش عمل کردم اصلا یادم نیست تیتر سونوم چی نوشته بود ولی فیبروکیستیک رو یادم هست دوتا از ک ...

دوتا کیستهاتون بزرگ بودن چه قدری بودن ؟

کیستهای ۵ میلی متر کوچیک حساب میشن ؟خطرناک نیستن؟

رابطه مگه اثر داره تو کیست و ..؟

خدارو شکر که سلامت هستید