2777
2789
عنوان

حالم بده چندمین باره تاپیک میزنم😭😭😭🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 37 پست
چند ماه زمان میبره عزیزم؟ این سرفه ها ولش نمیکنن

منم ی مدت اینطوری شده بودم

حدود یک ماهی سرفه میکردم 

هیچی ام هم نبود 

دکتر گفت برونشیت هس

ریه ات  تحریک شده 

ب مرور و با خوردن دارو خوب شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من ی مدت سرفه های خشک میکردم در حدی ک تهش نفسم قطع میشد یکی دوبارم بی هوش شدم ولی دست خانواده درد نکنه یکبارم دکتر نبردن منو😒 اخرین بار همینجوری سرفه میکردم داشتم میمیردم بابام داشت فیلم میدید برگشت داد زد خفه شو دارم فیلم میبینم😐 فقط خودمو رسوندم تو حیاط ک صدای سرفه هام نره داخل همونجا بی هوش شدم بعد از ی ساعت خاهرم میفهمه اومد اینقد زده بودن تو سر و صورتم تا نفسم بالا اومد ابجیم میگف اومدم بالاسرت نفس نمیکشیدی رنگ گج شده بودی دیگه انگار کاملا مرده بودی نفس کشیدنت معجزه بوده 

خدا دید اینا منو دکتر نمیبرن بیخیالم شد دیگه بعدش خوب شدم

منم اینشکلی شده بودم دوماه کشیدخوب شدم انقدداروخوردم که نگوووآخرسرسرتغذیم یه هفته رعایت کردم خوب خوب شدم غذاهای چرب وروغن دارحذف بستنی وشکلات کلاحذف میوهای محرک بیشترغذاهای آبکی سوپ خوردم اگه سلامتیش براش مهمه بایدرعایت کنه

منم اینشکلی شده بودم دوماه کشیدخوب شدم انقدداروخوردم که نگوووآخرسرسرتغذیم یه هفته رعایت کردم خوب خوب ...

شمام سرفه‌های خشک شدید داشتین؟ 

برادرم سرفه میزنه چند تا پشت سر همه 

چه میوه‌هایی باید نخوره، تشخیص دکتر برای شما چی بود؟ 

نوار ریه‌شو نشونتون بدم سر در میارین؟ یا داروهاش؟ ببینید مال شما این شکلی بوده یا نه

الان دخترتون چیکار میکنع؟ من برادرم خیلی سرفه‌هاش شدیده..خواب و خوراک ندارم براش

سرفه می‌کنه 

ولی رعایت میکنیم پیشش دود و سرخ کردنی ...

دمنوش عسل و آویشن و پونه بهش دادین ؟خیلی بهتر می‌کنه 

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...
شمام سرفه‌های خشک شدید داشتین؟ برادرم سرفه میزنه چند تا پشت سر همه چه میوه‌هایی باید نخوره، تشخیص دک ...

آره بدسرفه میکردم سردردمیگرفتم نمیتونستن تشخیص بدن ولی یکیشون گفت حساسیت داری داروهاشم خوردم فایده نداشت دیگه گفتم بایدخودم رعایت کنم تاسینم نرم شدناهاربرنج کم روغن بهش بدین بدون خورشت باماستی سالادی چیزی شامم آبکی سوپ عدسی بعدمیوهم فقط سیبوآناناس اینابخوره انگورو خربزه طالبی گیلاس به هیچ وجه نخوره