2777
2789
عنوان

حس میکنم جادو شدم

175 بازدید | 7 پست

من الان حدود بیشتر ۷ _ ۸ ساله یه دنفرو دوست داشتم الان دیگه حسی ندارم فردا خبر ازدواجشو یا رلشو ببینم برام مهم نیس درسته ناراحت میشم شاید کمی ولی نه در اون حدی که به خاطر عشق ناراحت میشی دلت بخواد هم پسره رو تم دخترو بکشی ، در حقیقت واقعااا دیگه برام مهم نیس و الان راحت جذب پسرای دیگه میشم اصلا نمیفهمم وجود داره ولی بعضی وقتا که خونم به مدت طولانی دیوونه میشم همش بهش فک میکنم که فلانی فراموشم کرده چه حسی داره دوسم داره و ... در حالی فردا بیاد خواستگاری صد در صد رد میکنم . از اونور از ذهنم بیرون نمیره مث پشه فقط وز وز میکنه این صدا تو مخم بخدا خسته شدم هی میگم خفه شو چیکار کنم دوسش ندارم طرفو چرا هی طرف تو ذهنم یادآوری میشه بابا بقرآن دیگه دوست ندارم ولم کننننن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم طبیعیه 💔منم دیگه حس قبل و بهش ندارم ولی هنوزم بفکرشم 🥲💔

طبیعیه ؟ بخدا دیوونه شدم اعصابم خورد میشه همش از کشمکش درونی یه ثانیه هدر دادن زندگیم بزا فکر اون ظلم و توهین به خودمه