2777
2789
عنوان

فکر کنم مامانم بارداره

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 29 پست
دوست ندارم بدونن که من میدونم. نه خونواده های پنج نفره‌ی زیادی رو دیدم که بچه‌ی اولشون تباه شده، نمی ...

نه عزیزم همه اینجوری نیس عشگم اینجوری نیس 

حالا ببین تصمیم خودشون چیه من یه  دختر دایی دارم همین توئه در مورد همه این مسائا با مامانش صحبت می‌کنه مامانش خیلی خوب کمکش می‌کنه توام برو بگو بگو مامان شما بارداری بگو ناخواسته شنیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بچه‌ی اولم. داداشمم به زور تحمل میکنم. یکی دیگه هم باید باشه؟! من خودخواه نیستم، من فقط نگرانم، ...

منم بچه اولم 

خب یه سری امتیازات بچه اخر داره که بچه اول نداشته حالا باتوجه به شرایط فرهنگی و اقتصادی اونموقع 

قبول دارم به بچه اخر توجه بیشتری میشه و هر کاری بچه اول خانواده براش ممنوع بوده برا اون ازاده 

اما انقدرم که فکر میکنی بد نیس ،تازه اون بچه به دنیا بیاد بشه ده ساله شما ۲۶ سالته دیگه بزرگ تر و عاقل تر از الان یه جورایی ادم حس مادری بهش پیدا میکنه و دوس داشتن عمیق 

خودتو ناراحت نکن من یادمه دختر عموم میزد از شکم مامانش که بچه سقط شه اما بعد به دنیا اومدنش انقدر تو دلش جا باز کرد که یه روز نبینتش نمیشه 

چقد پررویین شما من بچم بخواد واسه بارداری بعدیم تصمیم بگیره میزنم تو دهنش

منم قصد جسارت نداشتم، فقط نظر شخصی خودمو به عنوان عضوی از خانواده بیان کردم، اجازه‌ی مخالفت ندارم؟! منم قراره زندگی کنم. 

نه عزیزم همه اینجوری نیس عشگم اینجوری نیس حالا ببین تصمیم خودشون چیه من یه دختر دایی دارم همین توئه ...

مرسی از حرفای قشنگت. ولی نمیخوام بدونه شنیدم. اما راست میگید از کجا معلوم شاید سوء تفاهم شده باشه. انشالله که سوءتفاهمه. 

دو تا بچه ایم. کافی نیست؟! مطمئنم یه بچه‌ی دیگه به قیمت تباه کردن آیندم و رسیدگی به اون بچه‌ی ناخواس ...

😐خیلی خود خواهی 

میخوای آینده دار بشی درساتو بخون 

اگه واقعا برات مهمه کار پاره وقت پیدا کن 

نمیتونه که بچشو بخاطر تو بکشه چه اون چه تو بچشین فرقی نداره براش 

دختر ناز مامان💖🍼

منم بچه اولم خب یه سری امتیازات بچه اخر داره که بچه اول نداشته حالا باتوجه به شرایط فرهنگی و اقتصادی ...

حرفاتون متینه، اما.. اخه نمیتونم تصور کنم. حالم اصلاً خوب نیست. دوست دارم یه سوءتفاهم باشه. 

منم قصد جسارت نداشتم، فقط نظر شخصی خودمو به عنوان عضوی از خانواده بیان کردم، اجازه‌ی مخالفت ندارم؟! ...

نه چون قراره روزی از اون پدر مادر جدا بشی حالا به هر طریقی مستقل بشی پدر مادر وظیفه نداره تا آخر عمر بچرو نگهداره عزیز

دختر ناز مامان💖🍼

حرفاتون متینه، اما.. اخه نمیتونم تصور کنم. حالم اصلاً خوب نیست. دوست دارم یه سوءتفاهم باشه.

ان شاءالله هر چی که خوبه همون میشه 

راسی ویروس جدید علائمش تهوع و استفراغه هااا 

ممکنه اونم باشه 

😐خیلی خود خواهی میخوای آینده دار بشی درساتو بخون اگه واقعا برات مهمه کار پاره وقت پیدا کن نمیتونه ک ...

از شنیدن همین حرفا میترسم. همین حرفا قراره کُلی منو اذیت کنه، میدونم شما غربیه اید و منم قصد مخالفت یا هر بحثی رو با شما ندارم. فقط شوکه و ناراحتم اصلاً نمیتونم تحمل کنم، حس میکنم با وجود یه بچه‌ی جدید، من به کُل رها و فراموش میشم. 

نه چون قراره روزی از اون پدر مادر جدا بشی حالا به هر طریقی مستقل بشی پدر مادر وظیفه نداره تا آخر عمر ...

منم آدم مستقلی هستم، همین الانم بخاطر برادر کوچیکم از خیلی از توجه ها محرومم. نمیخوام با وجود یه بچه‌ی جدید به فراموشی سپرده شم، حداقل تا زمانی که توی خونه هستم و جدا نشدم، قراره کُلی زجر بکشم و شاید ناملایمتی های زیادی باشم. 

از شنیدن همین حرفا میترسم. همین حرفا قراره کُلی منو اذیت کنه، میدونم شما غربیه اید و منم قصد مخالفت ...

خب داری اشتباه فکر میکنی چرا باید فراموش بشی توهم بچه ی اونایی به اندازه اون تو راهی که اگر باشه دوست دارن 

باور کن دنیا بیاد زندگی کنه ضرری به تو نمی رسونه گناه داره اینجوری فکر نکن

دختر ناز مامان💖🍼

بعد از بچه دومی آیا توجه خانواده بهت کم شد ؟ 

نادیده گرفته شدی؟ 

حالا کمک کردن در حدی به مادر اوکی هست به نظر من 

ولی نه اینکه کلا دومی رو شما بزرگ کنی 

من دو تا پسر دارم 

۹ ساله و ۳ ساله 

از وقتی دومی آمد توجه من ۱۰۰ برابر شده به اولی 

و همیشه هم به همسرم یادآوری میکنم 

که یه موقع احساس نکنه که بهش کم توجهی میشه 

هر چند خودش خیلی کمک من هست در مورد برادرش 

۴۰ سالمه و الان تصمیم به سومی هم داریم  

و کلی پسر بزرگم مشتاق هست 

گاهی میگه دختر  باشه خواهر هم  دلشته باشم