سلام دوستان. امروز صبح مامانم حالش خوب نبود، یکی دو بار بالا آورد. یه چیزایی ازش شنیدم فکر کنم راجع به بارداری بود. فقط دعا میکنم اینجوری نباشه، علائم بارداری چیه؟! از کجا میتونم مطمئن شم؟! دارم میمیرم و زنده میشم. ممنون میشم کمکم کنید.
باردارم باشه کاری از دست شما برنمیاد تصمیم خودشون بوده
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
39 سالشه، خودم 16 سالمه، دو تا بچه ایم. مطمئنم ناخواسته بوده. انقدر استرس دارم که الانه که سکته کنم.
جای استرس ازش بپرس
غریبه که نیست
تازه اون بیاد شیرین توهم میشه
منم خواهرم چه کولی بازی درآورد سر حاملگی مامانم
ولی الان گل سر سبد خونمونه
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
فقط الان میتونم دست به دعا بشم که همچبن چیزی حقیقت نداشته باشه. دلم میخواد این یه خواب باشه، زود تر بیدار شم. من نمیتونم تحمل کنم، اگه واقعا بچه ای در کار باشه باید سقطش کنه.
چرا این موضوع و با خودشون درمیون نمیذاری بعدشم چرا فک میکنی به شما رسیدگی نمیشه
دوست ندارم بدونن که من میدونم. نه خونواده های پنج نفرهی زیادی رو دیدم که بچهی اولشون تباه شده، نمیخوام منم سرنوشتم اینجوری بشه، میدونم میدنش دست من بزرگ بشه منم نمیخوام اینجوری بشه، حس میکنم آیندم داره تموم میشه.