2777
2789
عنوان

فکر کنم مامانم بارداره

785 بازدید | 29 پست

سلام دوستان. امروز صبح مامانم حالش خوب نبود، یکی دو بار بالا آورد. یه چیزایی ازش شنیدم فکر کنم راجع به بارداری بود. فقط دعا میکنم اینجوری نباشه، علائم بارداری چیه؟! از کجا میتونم مطمئن شم؟! دارم میمیرم و زنده میشم. ممنون میشم کمکم کنید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالشه؟

چن سالته؟

چندتا بچه ای؟

باردارم باشه کاری از دست شما برنمیاد تصمیم خودشون بوده

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
چندسالشه؟چن سالته؟چندتا بچه ای؟باردارم باشه کاری از دست شما برنمیاد تصمیم خودشون بوده

39 سالشه، خودم 16 سالمه، دو تا بچه ایم. مطمئنم ناخواسته بوده. انقدر استرس دارم که الانه که سکته کنم. 

39 سالشه، خودم 16 سالمه، دو تا بچه ایم. مطمئنم ناخواسته بوده. انقدر استرس دارم که الانه که سکته کنم.

جای استرس ازش بپرس 

غریبه که نیست 

تازه اون بیاد شیرین توهم میشه 

منم خواهرم چه کولی بازی درآورد سر حاملگی مامانم 

ولی الان گل سر سبد خونمونه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
خب حق داره بچه دارشه چرا نمی‌خوای عزیزم چند سالته

دو تا بچه ایم. کافی نیست؟! مطمئنم یه بچه‌ی دیگه به قیمت تباه کردن آیندم و رسیدگی به اون بچه‌ی ناخواسته، تموم میشه. 

جای استرس ازش بپرس غریبه که نیست تازه اون بیاد شیرین توهم میشه منم خواهرم چه کولی بازی درآورد سر حام ...

نمیتونم ازش بپرسم. حتی فکر گردن بهشم باعث میشه بمیرم، یکی از کابوسام وجود بچه‌ی سوم بوده. 

دو تا بچه ایم. کافی نیست؟! مطمئنم یه بچه‌ی دیگه به قیمت تباه کردن آیندم و رسیدگی به اون بچه‌ی ناخواس ...

چرا این موضوع و با خودشون درمیون نمیذاری بعدشم چرا فک میکنی به شما رسیدگی نمیشه

فقط الان میتونم دست به دعا بشم که همچبن چیزی حقیقت نداشته باشه. دلم میخواد این یه خواب باشه، زود تر بیدار شم. من نمیتونم تحمل کنم، اگه واقعا بچه ای در کار باشه باید سقطش کنه. 

چرا این موضوع و با خودشون درمیون نمیذاری بعدشم چرا فک میکنی به شما رسیدگی نمیشه

دوست ندارم بدونن که من میدونم. نه خونواده های پنج نفره‌ی زیادی رو دیدم که بچه‌ی اولشون تباه شده، نمیخوام منم سرنوشتم اینجوری بشه، میدونم میدنش دست من بزرگ بشه منم نمیخوام اینجوری بشه، حس میکنم آیندم داره تموم میشه. 

از پریود نشدن مامان من ۳۵ سالگیش بچه سوم اوردخیلی خوبه الان ابجیم خونه نباشه انگار هیچکس نیس

منم بچه‌ی اولم. داداشمم به زور تحمل میکنم. یکی دیگه هم باید باشه؟! من خودخواه نیستم، من فقط نگرانم، نگران خودم و خونوادم.