2777
2789
عنوان

سیزده صفر و حاجت روایی

1054 بازدید | 40 پست

پارسال به نیت های محتلف چیزایی خریدم مثل نیت خونه خریدن ازدواج دادام طلا خریدن و بچه داشتن

فقط به یه مورد رسیدم یه سکه خریدم زه نیت طلا خداروشکر تا حالا بیشتر از ۱۰۰میلیون طلا خریدیم ولی نیت های دیگه هیچ کدوم نرسیدم بهشون 

شما حاجت روا شدید 

اگه اره بگید چیا 

امثال هم دوس دارم به نیت بچه برم سکه بخرم 🥲

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
نه هنوز ولی نزدیک شدم بهش

خداروشکر انشالله بزودی حاجت روا بشی

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اره دسته کلید هریدم به نیت ماشین خداروشکر خریدم یه خودکارم خریدم به نیت شاغل شدن که نشد

چقد عالی انشالله به اون حاجتتم برسی

منم رسییدم

ولی عزیزم برا بچه دارشدن باید لباس بچگانه بخری 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

منم رسییدمولی عزیزم برا بچه دارشدن باید لباس بچگانه بخری

خداروشکر جانم

من پارسال گرفتم لبلس بچگانه متاسفانه حاجت نگرفتم امثال میخوام طلا بگیرم شاید شد 

منم سفره خریدم خوب بود خداروشکر

خداروشکر ک حاجت گرفتی

۱۳صفر کی هست

بیستو هشتم مرداد 

از اجزاع بچکانه بخر

طلا مربوط به مالی میشه 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

از اجزاع بچکانه بخرطلا مربوط به مالی میشه

پارسال گرفتم لباس متاسفانه حاجت نگرفتم 

نه

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌