2777
2789
عنوان

باورم نمیشه یه روزی نی نی تو دلم تکون بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 34 پست

من هفته 13 هستم 

جفتم قدامیه و دقیقا جلو شکم اما از هفته 11 یه چیزایی حس میکنم که البته مطمئن نیستم تکون های کوچولوم باشه 

منم منتظر لگد بارونم  

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جووووونم خوش بحالت

حالا پسر من یکم تبله دختر دوستم همچین خیز برمیداره تو شکم دوستم ک دوستم سکته رو میزنه😁😁😁دخترا معمولا تو شکم مادر زودتر خودشونو نشون میدن البته بستگی ب نوع جفتت هم داره ها واسه من قدامیه واسه همیندیر فهمیدم 

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین

اوووخی من نی نی میخوااام😭😭😭

🌷🌷تو حق نداری به چیزای منفی فک کنی،تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته🌷🌷😍🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

بخاطر کارم فعلا نمیتونم😭😭😭

🌷🌷تو حق نداری به چیزای منفی فک کنی،تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته🌷🌷😍🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
حالا پسر من یکم تبله دختر دوستم همچین خیز برمیداره تو شکم دوستم ک دوستم سکته رو میزنه😁😁😁دخترا معم ...

نازی جان بچه اولتونه شما هم ؟منم تو غربالگری گفتن پسر نمیدونم درسته یا نه ولی جفتم رو گفت قدامی

من امروز بيست هفته شدم از چهارشنبه يعني سه روز قبل تكون هاش رو حس كردم اولين بار كه حس كردم لگد زد گريه ام دراومد آخه من سالها منتظر بودم 

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
نازی جان بچه اولتونه شما هم ؟منم تو غربالگری گفتن پسر نمیدونم درسته یا نه ولی جفتم رو گفت قدامی

اره عزیزم اوله

واسه منم تو غربالگری اول گفت ۹۰درصد پسره دومی هم ک ۱۰۰درصد گفت پسره

تو پسر معمولا خطاا ندارن اگه بگن پسره احتمال زیاد پسر میشه

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین
اره عزیزم اوله واسه منم تو غربالگری اول گفت ۹۰درصد پسره دومی هم ک ۱۰۰درصد گفت پسره تو پسر معمولا خ ...

من رفتم دکتر صدری واسه غربالگری اصلا درصد نمیده فقط میگه جنس احتمال پسر یا دختر 

من رفتم دکتر صدری واسه غربالگری اصلا درصد نمیده فقط میگه جنس احتمال پسر یا دختر 

من دکتر طهماسب بودم نسل امید ب من ک درست گفتن ولیمن از دکترم گرسیدم گفت ب کسایی ک میگن پسره اکثرا درسته ولی تو دختر یکم شکیات دارن

من دکتر طهماسب بودم نسل امید ب من ک درست گفتن ولیمن از دکترم گرسیدم گفت ب کسایی ک میگن پسره اکثرا در ...

خیلی ممنونم عزیزم 

امیدوارم درست بوده باشه همش دلم میخواد خرید کنم ولی باز دو دلم 

خیلی ممنونم عزیزم  امیدوارم درست بوده باشه همش دلم میخواد خرید کنم ولی باز دو دلم

چندوققته؟؟؟

الان 12 و 6 روزم

عزیزم ۳هفته دیگه هم صبر کن تا بیشتر مطمین تر بشی