2777
2789
عنوان

واقعا برنامه نویسی خیلی سخته🤔🤔🤔

1766 بازدید | 15 پست

من میخوام امسال پشت بمونم و جدی دارم میخونم ولی میگن برنامه نویسی نیاز به ذهن باز و فلان داره،من با اینکه رشتم ریاضی ولی خیلی هوش ریاضیم قوی نیست یعنی مثلا نمیتونم مسئله رو که تاحالا ندیدم رو حل کنم.

چون اگه خیلی رشته سختی باشه ممکنه نتونم ادامه بدم و ول کنم

برای همین به تغییر رشته هم فکر میکنم که سال بعد کنکور هنر بدم ولی خب میگن هنر هیچ درامدی نداره😢

مثلا کسی از بازار کار رشته ادبیات نمایشی یا مجسمه سازی خبر داره⁉️

یا مثلا تو رشته کتابت و نگارگری چطور؟

بعد من خیلی خوشنویسی دوست دارم این رشته اصلا داریم چون من نگاه میکردم چیزی ندیدم😥

خیلی سردرگممم میترسم برم کامپیوتر چون درامدشم میگن خوبه ولی نه واسه همه😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه شروع کردم به برنامه نویسی گاها انقد نمی‌فهمم که پشیمون میشم و گاها هم که میتونم یه برنامه کوچولو و ساده بنویسم انگیزه میگیرم برای ادامه دادنش ولی حتما باید علاقه داشته باشی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

من راضیم خیلی خوب بود و به نظرم اصلا برنامه نویسی سخت نیست ولی حقیقتش نمی‌خوای خیلی الگوریتم های پیچیده رو اجرا کنی ولی اگه هنوز فکر می‌کنی برات سخته با برنامه نویسی فرانت بهتره آشنا بشی 

شما رشتتون کامپیوتر بوده؟نتونستید ادامه بدید؟

نه مکانیکم

الانم ارشد

ولی خب مام نیاز به برنامه نویسی داریم تو درسامون،اکثرا با متلب و گاهی پایتون

واسه همین تا حدی آشنایی دارم و میدونم که سخته و زحمت داره😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
من راضیم خیلی خوب بود و به نظرم اصلا برنامه نویسی سخت نیست ولی حقیقتش نمی‌خوای خیلی الگوریتم های پیچ ...

شما به درامد رسیدید؟

بله من میتونم چندین ساعت پشت کامپیوتر بشینم خوشم میاد ولی خب رشته های هنری خیلی جالب ترن و خب اگه اینم ادم توش به درامد نرسه همون بهتر بره تو رشته جالب تر بیکار باشه

شما به درامد رسیدید؟بله من میتونم چندین ساعت پشت کامپیوتر بشینم خوشم میاد ولی خب رشته های هنری خیلی ...

به نظرم بهتره دنبال علاقه آن بری دنبال علاقه آن بری پول خودش میاد ببین من خیلی راحت برنامه نویسی یاد گرفتم یعنی نه تلاش خاصی کردم نه پشتکار زیادی داشتم یکسال هم کار کردم بکند دیدم واقعا به روحیه ام نمیخوره دوست دارم خلاقیت داشته باشم کار هنری دوست دارم و ... نتونستم تحمل کنم الان طراحی سایت میکنم با وردپرس درسته وجه برنامه نویسی و درآمد اون رو ندارم ولی خودم لذت میبرم و کیف میکنم از کارم در کنارش تدوین کلیپ اینستا هم میکنم که اینم باحاله و با خلاقیت، به فکر پول نباش 

هیچوقت این اشتباهو نکن که برنامه نویسی را ول کنی بری مثلا رشته ای مثل هنر که هیچ آینده ای نداره ، هیچ چیز پیچیده ای آسان نیست و عوضش پاداشی داره که آیندت رو تضمین میکنه اگه سخت نبود که اسمشو نمیزاشتن سخت ! پس فقط برای تو سخت نیست یه مهارت کسب میکنی و هر مهارتی اول سختی هایی داره پس بشین و با تمرکز بالا برنامه نویسی را یاد بگیر از یه استاد و مشاوره ی خوبی استفاده کن و کم کم جلو برو مطمئن باش پشیمان نمیشی منم مثل تو رشتم اصلا کامپیوتر نبود و من معماری میخوندم ولی به دنیای برنامه نویسی و هوش مصنوعی علاقه ی شدیدی داشتم دوره های زیادی دیدم که آخرش با دوره 12 قدم استاد نیکزاد وارد دنیای برنامه نویسی شدم و آروم آروم که جلو رفتم دیدم از سختی هاش و پیچیدگی هاش کم میشه واینجا بود که واقعا حس پیروزی کردم ضمنا برنامه نویسی ریاضیات خیلی قوی هم نمیخاد هنر حل مسئله میخاد که در طول مسیر یادگیری کسب میکنی اصلا نگرانش نباش

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذشت ...

هیچوقت این اشتباهو نکن که برنامه نویسی را ول کنی بری مثلا رشته ای مثل هنر که هیچ آینده ای نداره ، هی ...

اول از همه خیلی ممنونم که کمکم کردید❤

ولی خب من به شخصه فکر میکنم شما تبلیغات میکنید چون کسی که درامدش خوبه نمیخواد رقیب داشته باشه حتی یه کاربری دیگم دیدم که همون اول پز حقوقش رو میداد و بعد گفته بود که همون اقای نیکزاد عامل موفقیتش بوده.

چون من از این دست تبلیغات ها تو نی نی سایت کم ندیدم یکماه قبل دنبال استاد فیزیک میگشتم اهل سایت همه گفته بودن باباخانی بعدا فهمیدم همه کاربری ها فیک و استاد نه چندان خوب!

تازه کاربری شما مال یک هفته پیشه‌.

اول از همه خیلی ممنونم که کمکم کردید❤ولی خب من به شخصه فکر میکنم شما تبلیغات میکنید چون کسی که درامد ...

نه والا من قصدم کمک به شما بود از اون دوره و سایت نه سودی به من میرسه نه اصلا ارتباطی باهاشون دارم من تجربیات شخصیمو نوشتم الان مثلا من اونو معرفی نمیکردم دوره دیگری معرفی میکردم بازم شما فکر میکردید تبلیغ کردم در کل حس میکنم یکم تفکرات پارانوییدی داری

نه والا من قصدم کمک به شما بود از اون دوره و سایت نه سودی به من میرسه نه اصلا ارتباطی باهاشون دارم م ...

امیدوارم همیشه تو کارتون موفق باشین.

واقعیت من یکم از این رشته ترسیدم‌ خیلی ها میگن فقط جو الکیه که خوبه و فلان و واقعا درامد چندانی نداره

بعد از طرفی اگه من این رشته رو حداقل ۵ سال قبل شروع کرده بودم یه چیزی الان واقعا دست زیاده

جدای اون کسایی که اصلا دانشجوی کامپیوتر نیستن و فعال این حوزه عزیزانی مثل شما.

خب تا من بتونم جای پای خودمرو محکم کنم این رشته موقعیت خودش رو از دست میده 

نه والا من قصدم کمک به شما بود از اون دوره و سایت نه سودی به من میرسه نه اصلا ارتباطی باهاشون دارم م ...

ولی بازم ممنونم بابت وقتی که گذاشتین

و عذر خواهی میکنم بابت اینکه ناراحتتون کردم❤🙏🏻

امیدوارم همیشه تو کارتون موفق باشین.واقعیت من یکم از این رشته ترسیدم‌ خیلی ها میگن فقط جو الکیه که خ ...

به نظر شخصی من که اصلا ارتباطی نداره رشته ی تحصیلی چی باشه همانطور که من معماری خوندم و برنامه نویس شدم خیلی ها هستند کامپیوتر میخونند و آخرش میرن شغلهای دیگه یعنی بیشترشون اینجوری هستن من کلی دوست دارم که کامپیوتر خوندن و میگن وضعیت چطور هستش

به نظرم برنامه نویسی اصلا اشباع نشده همین چند وقت پیش ویدیویی دیدم که بررسی میکرد رشد نیاز به برنامه نویس در جهان 300% بوده ولی رشد متخصصین برنامه نویسی نزدیک 5% یعنی جهان با بحران کمبود برنامه نویس مواجه هست و خواهد بود چون هر روز پیشرفت تو این حوزه هست و ادم های جدیدی نیازه

شما همین الان یک برنامه نویس جنگو کار متخصص پیدا کنید من دو تا پروژه آماده دارم بهش بدم و قرارداد تکمیل کردم و پولشم گرفتم ولی وقت ندارم

تازه این رشته از اون رشته هایی هست که در ایران هنوز جا نیوفتاده یعنی دارن پیشش بینی میکنند که توی آینده اصلا ما با کمبود متخصص تو این حوزه مواجه هستیم بعد شما میگی این شغل رفتنی هست خنده داره