2777
2789

وا چ ربطی داره

من کلا مدرسه نرفتم مدرسمم دولتی بود

ولی امسال پزشکی میارم

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی نداره

منم یه دوستی داشتم، دولتی می خوندیم

بهش گفتم تو که انقدر درس خونی، حداقل برو نمونه دولتی یا غیر انتفاعی

گفت اونا خیلی وقتمو می گیرن، اینجوری بیشتر وقت دارم که بخونم

ولی در کنارش حتما کلاس برو

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

نگا کن خب مدارس نمونه اینا وضعیتشون تو تدریس و اینا بهتره تو‌دولتی خودت باید بخونی حتی شده ممکنه زیر ...

البته...

نشد نداره 

بخوای میشه دیگه. درسته سخته اما باید تلاش کرد

تراز کلتون حدودا چند میشه

رنج ۹۵۰۰

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

وای عزیزم چه خوب . میشه یکم راهنماییم کنی؟ چه کلاسی زفتی؟ از وی کلاس رفتی؟

من کلاس نرفتم ولی اشتباه کردم

تو حتما با کلاسای انلاین تاملند و کلاسینو پیش برو

مدرستون دولتی بود آره؟ چیز کار نمیکنن نه ؟ واسه امتحانات نهایی به مشگل برخوردین؟

چرا نهایی ب مشکل خوردم چون جدیشون نگرفتم و فک کردم اسونن . از من ب تو نصیحت . صد پله از کنکور سخت ترن

من اصلا مدرسه نرفتم و خود خوان بودم فقط اسمم تو لیست مدرسه بود

وای پس چه خوب قبول شدین چون میگن رشته تجربی قبول شدن سخته. موفق باشین

اره واقعا خیلی اذیت شدم

اگ میخوای شروع کنی بدون مسیر ب شدت سخت و فرسایشی داری

من از نقطه ای شروع کردم ک نمیدونستم باید واسه کنکور تست زد ! فرض کن فقط تشریحی میخوندم

هیچی از ریاضی نمیدونستم من سال یازدهم یاد گرفتم معادله ساده حل کنم باورت میشه

ولی خب تونستم از همه اینا بگذرم

توی کنکور ی چیزی ک خیلی باعث نا امیدی بچه ها میشه همین بیس سازی هست

یعنی شما حدودا ۱ سال اول خوندنتون فقط درجا میزنی بدون هیچ پیشرفتی حتی پیشرفت ی درصدی

۱ سال هر روز میخونی و همچنان رشد نمیکنی . خیلیا اینجا جا میزنن ولی اگ تو جا نزنی میدونی چی میشه؟ یهویی همه چیزت تو ی ماه عوض میشه . یهویی درصدت از ۲۰ به ۶۰ میرسه در عرض یه ماه

ی اصلی توی کنکور هست ک خیلی بهش معتقدم 

میگه ۷۰ درصد اول تلاش برای کنکور به اندازه ۳۰ درصد نتیجه میده و ۳۰ ددصد اخر تلاشت ب اندازه ۷۰ درصد

پس تسلیم نشو حتی اگ ۲ سال هم نتیجه نگرفتی