2777
2789

پدر و مادر من پیرن. هفتادهشتاد ساله. با یارانه ماهی ۱۵ میلیون پول میگیرن هر ماه.

گوشت گوسفند و مرغ و برنج ایرانی و میوه های معمول فصل رو همیشه دارن اونم کم نه. لبنیاتشون هم کلا محلی میگیرن و گرون.

سر و وضع لباساشون هم مرتبه. مثلا مامانم تند تند لباس نمیخره ولی وقتی میخره جنس خوب میخره. مثلا کیف و کفشای چند میلیونی و اینا.

ولی مثلا مسافرت نمیرن چون پیرن و توانشو هم ندارن مخصوصا پدرم. مامانم گاهی با خواهراش ترکیه میره.

پدرم دارو هم مصرف میکنه که با بیمه ماهی یکی دو میلیون در میاد داروهاش‌‌.

مهمونی تقریبا زیاد میدن و پذیرایی کامله.

اما اما اما خونه از خودشونه و ماشین دارن 

خرج بچه مدرسه ای ندارن.

قسط و قرض و وام و اجاره ندارن. 

هزینه رفت و امد با تاکسی و اینا رو ندارن

شهری که توش زندگی میکنن کوچیکه و قیمتا مناسب تره

یعنی اینجوری نیست که بگیم با ده پونزده میلیون اصلا نمیشه زندگی کرد و هر کی اینجوری زندگی کنه، زندگیش فلاکت باره! 

چون زندگی پدر و مادر من واقعا خوب میچرخه فعلا با ۱۵ تومن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم این ماه با همسر و پسرم باید با ۱۶ سر کنیم

همه چیمون 

جز قسط و شارژ ساختمان و قبض و اجاره

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

یعنی جوریه که دلخشیمون شده اینکه ببینیم میتونیم یه کیلو میوه خوب بخریم یا ن! 

تروخدا یه جوری حرف میزنین انگا ماها تو این مملکت زندگی نمی‌کنیم نمیدونیم چخبره! 

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند' 

همه چی به کنار با ۱۰ ۱۵ میلیون ترکیه چجوری میرن

باغ دارن و هر سال صد میلیون دویست میلیونی بهشون میده. ولی تو متن نیاوردم چون پول با پول باغ خونه رو نو میکنن و وسایل جدید میخرن و در عرض یکی دو ماه پول رو تموم میکنن

وضع خونه زندگیشون واقعا خوبه

باغ دارن و هر سال صد میلیون دویست میلیونی بهشون میده. ولی تو متن نیاوردم چون پول با پول باغ خونه رو ...

واقعن که😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

۲۰۰ میلیون به حساب نمیاد

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
واقعن که😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐۲۰۰ میلیون به حساب نمیاد

میاد

میگم اون دویست میلیون رو برا خونه خرج میکنن

مثلا بازسازی میکنن

مبل جدید میخرن

پکیج میکنن خونه رو

فرش میخرن

از این کارا میکنن و پوله رو همون یکی دو ماه اول کاملا خرج میکنن و فقط براشون همون ماهی ۱۵ می مونه

میادمیگم اون دویست میلیون رو برا خونه خرج میکننمثلا بازسازی میکننمبل جدید میخرنپکیج میکنن خونه روفرش ...

عزبزم خوب وقتی تامینن دیگه همون ۱۵ تومن اضافه هم میاد

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...