2777
2789
عنوان

میخوام دوباره شروع کنم👍 اگه ناباروری داری بامن شروع کن

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 19 پست
لطفا برای هم دعا کنیم.ماهی خواستم اقدام شروع کنم رفتم چکاب سونو دادم.بیرحمانه منو بقدری ترسوند گفت ب ...

عزیزم اصلاااااا به حرف دکتر توجه نکن. توی نت یا اینستا بزن اصلاح سبک زندگی برای باردار شدن. تمام کاراش راحت و بدون هزسنه س.انجام بده ان شاالله باردارمیشی. اگه یکسال بیشتر اقدامی حتما عکسرنگی بنداز و همسزتم آزمایش اسپرم بده

(سال ۱۳۹۸)تویی که مثل من درانتظار بچه ای،میفهممت.لوله هام بسته س،ذخیره تخمدانمم کمه.ولی خدابزرگه❤ ...(آذر۱۴۰۰) لوله هام ماه پیش بازشد خداروشکر😍😍😍وحالا مونده ذخیره کمم.که اونم بااصلاح سبک زندگی، درستش میکنم. من طبیعی باردار میشم🤰...(شهریور ۱۴۰۱) بااصلاح سبک زندگی ذخیره م از یک دهم شده یک و یک دهم. دیگه منتظر بارداری ام ✌(وحالاخرداد۱۴۰۲) باردار شدم. خدایاشکرت😍😍😍❤❤❤(بهمن ۱۴۰۲) سوم بهمن پسرم بدنیااومد و ۵بهمن آسمونی شد🖤 عجب سرنوشت تلخی داشتم😔...(خرداد۱۴۰۳)پسرم،سورنا جان، من دوباره تلاش میکنم. آبجی یا داداشتو میارم و همیشه ازتو براش میگیم.توتاابد در قلب و من و بابایی❤️
عزیزم اصلاااااا به حرف دکتر توجه نکن. توی نت یا اینستا بزن اصلاح سبک زندگی برای باردار شدن. تمام کار ...

عزیزم ۴ ماهه اقدامم ولی واقعیت همش در حال گریه ام و دستو پا شکسته اقدام داشتم...همش فوبیا گرفتم ی پام تو سونو گرافیه...شوک شدم...ذخیره ام ۱.۶۱ بود آبان و fsh 5.2.

استرس تو جونم انداختن😭😭😭😭کاش دهنشو باز نمیکرد حرف بزنه...بدون دارو  سونو دادم ۳یا ۴ تا فولیکول دارم...هر ماه ترشحات تخمک گذاری داشتم...کلا ریختم بهم نابود شدم از استرس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ۴ ماهه اقدامم ولی واقعیت همش در حال گریه ام و دستو پا شکسته اقدام داشتم...همش فوبیا گرفتم ی پا ...

عزیزم تایپیکتو خوندم ماشاالله بارداری😍 دیدی استرس الکی داشتی. خدا بچتو حفظ کنه ان شاالله

(سال ۱۳۹۸)تویی که مثل من درانتظار بچه ای،میفهممت.لوله هام بسته س،ذخیره تخمدانمم کمه.ولی خدابزرگه❤ ...(آذر۱۴۰۰) لوله هام ماه پیش بازشد خداروشکر😍😍😍وحالا مونده ذخیره کمم.که اونم بااصلاح سبک زندگی، درستش میکنم. من طبیعی باردار میشم🤰...(شهریور ۱۴۰۱) بااصلاح سبک زندگی ذخیره م از یک دهم شده یک و یک دهم. دیگه منتظر بارداری ام ✌(وحالاخرداد۱۴۰۲) باردار شدم. خدایاشکرت😍😍😍❤❤❤(بهمن ۱۴۰۲) سوم بهمن پسرم بدنیااومد و ۵بهمن آسمونی شد🖤 عجب سرنوشت تلخی داشتم😔...(خرداد۱۴۰۳)پسرم،سورنا جان، من دوباره تلاش میکنم. آبجی یا داداشتو میارم و همیشه ازتو براش میگیم.توتاابد در قلب و من و بابایی❤️