2777
2789
عنوان

سفر اربعین

91 بازدید | 5 پست

سلام خانما من ۲۰ سالمه و قدم ۱۶۵ و وزنم ۹۳ هست متاسفانه چاق هستم. خواستم ببینم بنظرتون اگر امسال پیاده روی اربعین برم به خاطر چاقیم مشکل ایجاد میشه؟؟ مردد هستم برای رفتن اربعین میترسم از وزنم

تو پیاده روی نفس کم نمیاری؟ 

خیلی کم سن هستی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد فقط احتمال داره گرما باعث التهاب پوستت بشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بری میبینی کوچکترین مشکله. خیلیا با مشکلات بیشتر میان و انقدر لذت میبرن که بچشم نمیاد. اگر رفتی ...

امیدارم.. دعا کنین برام بتونم لاغر کنم تو ایم چند روز.. خیلی دلم شکسته.. انشالله به یادتون هستم

تو پیاده روی نفس کم نمیاری؟ خیلی کم سن هستی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد فقط احتمال داره گرما باعث التهاب ...

نه تو پیاده روی نفس کم نمیارم.. فقط میترسم به خاطر وزن زیادم فشار بیاره به پاهام و توان راه رفتنم رو کم کنه و اونوقت اطرافیانم رو هم اذیت کنم..

نه تو پیاده روی نفس کم نمیارم.. فقط میترسم به خاطر وزن زیادم فشار بیاره به پاهام و توان راه رفتنم رو ...

نه انشالله مشکلی پیش نمیاد هر وقت سختت بود تا یه عمود مشخص میتونی با ماشین بری 

امسال خدماتشون زیادتر شده

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .