2777
2789
عنوان

😭گربه بچه هاشو ول کرده رفته چیکار کنم نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 30 پست
الهییییی چرا مردن اون ۳ تا ؟ 🤔

منم نمیدونم فک کنم بخاطر اینکه مادرشون ولشون کرده آخه بچن باید شیر مادرشون بخورن

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ محو در تماشای تو بودم لبخندی  زدی جان و جهانم ایستاد💕🙃
گذاشتم ولی نمیخوره چشاش بستس کوره فک کنم

خودت میتونی با شیشه شیر بهش بدی؟از داروخانه بگیر بزار دهنش بخوره مثل بزغاله ها با شیشه میدن بهشون

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی💔

ی ظرف شیر براش بذار

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خودت میتونی با شیشه شیر بهش بدی؟از داروخانه بگیر بزار دهنش بخوره مثل بزغاله ها با شیشه میدن بهشون

اره میتونم باید هر چند ساعت یبار بدم؟اول نبرم دامپزشکی؟

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ محو در تماشای تو بودم لبخندی  زدی جان و جهانم ایستاد💕🙃
آخی💔ی ظرف شیر براش بذار

گذاشتم عزیزم ولی نمیتونه بخوره اینجوری

باید شیشه شیر باشه فک کنم 

اره میتونم باید هر چند ساعت یبار بدم؟اول نبرم دامپزشکی؟

ببرم کلینیک دامپزشکی 

شیر و سرنگ مخصوص خودشونو بدن 

احتمال خفگی ، عدم هضم شیر و مسمویت در بچه گربه ها زیاده سرخود کاری انجام نده 

عزیزم طبیعیه که چشماشون بسته باشه یکم بزرگتر بشه چشماشون باز میشه، 

شیر بده بهش بزرگ شه گناه داره

شماره یه کلینیک دامپزشکی شهرتون رو از ۱۱۸ بگیر زنگ بزن سوال کن چجور شیری بدی بهش

مادر گربه الکی بچه هاشو ول نمیکنه خیلی حساسن رو بچه هاشون شاید بلایی سر مادره اومده

توروخدا گشنه ولش نکن خیلی گناه داره