2777
2789

به خاطر متخصص ارتودنسیم دندونام آسیب دیدن،مجبور به انجام لمینت شدم برای من حالت درمانی داشت،برای چکاپ رفته بودم امروز یه دختر خانمی اومده بود همون جوری با دکتر بحث میکرد دندونای منو لمینت کن دکتر میگفت نه،دندونای صاف یک دست بدون مشکل چند بار اومد رفت مامان باباشو آورد😂 تا دکتر راضی شد.به خدا حیفه، رنگ طبیعی دندون معمولاً به زرد میزنه مقداری، انقد دیگه لمینت و کامپوزیت سفید باب شده مردم رنگ طبیعی دندونم عیب میدونن،اگه مینای دندونم آسیب ندیده بود هرگز این کارو نمیکردم هر وقت یاد دندونای قشنگم میوفتم قلبم درد میاد تو انتخاباتون دقت کنید.خیلیم دلتون میخواد انجام بدید سر انتخاب متخصص دقت کنید واقعاً مهمه این موضوع به خاطر اینکه دندون اصولی تراش بخوره و نتیجه کارم قشنگ باشه،رنگشم سفید یخچالی انتخاب نکنید غیر طبیعیه شیک نیست،از رنگ بندی های دسته طبیعی استفاده کنید نهایت یه درجه روشن تر ازشون،بعدشم خوب مراقبت کنید مراقب بهداشت دهان دندانتون باشید،چکاپ دندون و لثه هر ۶ ماه یادتون نره،سلامت لثه ها خیلی مهمه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلیچینگ هم اسیب میزنه؟

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ولی برای من خودش نابود بود الان خیلی راضیم سفید یخچالی هم نیست😀

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

آدم نمیدونه چیکار کنه والا برای هر چیزی ی چیز بد هست 

خب کامپوزیت اگ دکترت خوب باشه برات خوب در میارع 

من اون سری خواستم ژل بزنم اینقدر ک اینجا پشیمونم کردن ک دیگ نرفتن ، گفتن فلان داره عوارض داره

خیلی هم گرونه اینکارا....

هر چیزی که مربوط به دندونه گرونه همه جای دنیا همینه متاسفانه.

ای کاش به بچه ها آموزش بدن نگهداری از دندان و لثه چه جوریه و چقد مهمه،چکاپ ۶ ماهه اجباری بشه روی پیشگیری باید کار کرد.