2777
2789
عنوان

شیرگرفتن ازبچه

291 بازدید | 16 پست

سلام.نزدیک یک ماهی میشه بچو از شیرگرفتم یک سالو8ماهشه خیلی نا آرومه شبا اصلا نمیتونه بخابه همش گریه میکنه نا ارومی میکنه بهونه گیر شده از روزی ازشیرگرفتمش همش مریض میشه باید چکارکنم.توروخدا راحلی دارین?

قشنگ شکمشو سیر میکنی.؟؟ شبا قبل خواب یه مقدار شیرپاستوریزه بهش بده

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری گرفتین مگه ؟؟ 

به هر حال سوای اینکه غذاش بوده یه وابستگی ای داشته به بدن شما 

نباید سریع و به سرعت میگرفتین. بعضی وقتا یکی دوماه طول میکشه پروسه ش و باید حوصله به خرج داد. معمولا یه کاری میکنن بچه خودش دیگه بدش بیاد و نخواد که شیر بخوره . 

و اینکه اول کم میکنن و بعد کامل قطع میکنن . بعضی بچه ها عادت دارن شبا شیر میخورن مثلا میشه اول شیر شب رو قطع کرد و بعدش کم کم روز رو کم کرد و زمانی که بچه همکاری کرد قطعش کرد 

قشنگ شکمشو سیر میکنی.؟؟ شبا قبل خواب یه مقدار شیرپاستوریزه بهش بده

شیراصلا نمیخوره.شیرطعم دار مث شیرهویج به زور یه کم بخوره بعد خیلیم بدغذاس.شربت زینک بهش میدم یه کم اشتهاش بهتر شده.خیلی ضعیف شده زیاد مریض میشه این یک ماه اصلاخوب نشده تا خوب میشه باز مریض میشه بخدا اعصابم خورده

[QUOTE=45901300]شیراصلا نمیخوره.شیرطعم دار مث شیرهویج به زور یه کم بخوره بعد خیلیم بدغذاس.شربت زینک بهش میدم یه کم ا ...[/QUOTE]

عزيزم تا دوسال كامل ميزاشتي شيرشو بخوره شير مادر در سال دوم شيردهي مانع مريض شدنش ميشه بدنش  رو دربرابر مريضي و باكترياي اطرافش مقاوم نگه ميداره  

⚔️مظلوم حسين جانم⚔️ 
چجوری گرفتین مگه ؟؟  به هر حال سوای اینکه غذاش بوده یه وابستگی ای داشته به بدن شما  نبای ...

تلخک گرفتم ازداروخونه زدم به سینم دید تلخه دیگه نیومد طرف سینم.اما همش بهونه میگیره ونا ارومه شیرپاستوریزه هم هرکار میکنم با عسل قاطی.میکنم.بمیریزم.ت. شیشه شیرکه از ذوق شیشه بخوره. اما اصلا نمبخوره

[QUOTE=45901410]شبا زود که بخابه باز ساعت1.2بیدار میشه گریه میکنه تا صبح همش بهونه میگیره[/QUOTE]

باهاش خوب بازي كن خستش كن شب ها هم دير تر از هميشه بهش غذا بده گرسنه ميشه بيشتر ميخوره  و دير تر خوابش بده تا شب راحت بخوابه و خستگي بازي و شكم سيرش نزاره بيدار بشه فكر شير بيوفته 

⚔️مظلوم حسين جانم⚔️ 
[QUOTE= 45901300 ]شیراصلا نمیخوره.شیرطعم دار مث شیرهویج به زور یه کم بخوره بعد خیلیم بدغذاس.شربت زین ...

وای بمیرم بخدا نمیدوستم اینقد مهمه سال دوم شیردهی.اخه مجبور شدم چون خیلی بدغذابود اصلا غذا نمیخورد بعد از گشنگی شب تا صبح سینمومیگرفت .روزهم که مدام شیرمیخورد دیگه گفتم شیرشو بگیرم تا غذا خور بشه

تلخک گرفتم ازداروخونه زدم به سینم دید تلخه دیگه نیومد طرف سینم.اما همش بهونه میگیره ونا ارومه شیرپاس ...

اخی‌یی

مشخصه آمادگیش رو نداشته از شیر بگیرینش 

انگار خیلی سختش شده و بهونه میگیره 

یکم بیشتر بهش محبت کنین و صبوری کنین شاید بهتر بشه و به تغذیه ش هم بیشتر رسیدگی کنین تا مریض نشه.

وای بمیرم بخدا نمیدوستم اینقد مهمه سال دوم شیردهی.اخه مجبور شدم چون خیلی بدغذابود اصلا غذا نمیخورد ب ...

پسر منم مثل بچه شماست بد غذاست و شيرمو ميخوره البته پسرم رو خوب باهاش فعاليت ميكنم تا گشنه بشه غذايي رو كه دوست داره درست ميكنم و بعد تمام غذاشو ميخوره شبها هم به خاطر اينكه كمتر شير بخوره بيدار نشه خوب بهش غذا ميدم اب هم خيلي مهمه عزيزم هر شب كه بيدار شد حتما يه ليوان اب بهش بده ممكنه شير نخواد و گشنه هم نباشه تشنه باشه من خودم اولا فك ميكرد يا گشنه هست يا شير ميخواد كه بيدار شده بعداً ها فهميدم كه تشنه ميشه نصف شب يه ليوان اب بالاس سرم ميزارم بيدار شد خودش ميدونه اب كجاس بيدارم ميكنه بهش بدم هجده ماهشه ضعيفه و از شيرنگرفتمش تا دوسالش بشه از همين مريض شدنش ميترسم بچم هفت ماهه گي به دنيا اومده ضعيفه نميتونم ريسك كنم و زودتر از شير بگيروم در ضمن عزيزم ميوه هايي كه دوست داره رو بهش بده بخوره موز و توت فرنگي خيلي بچه ها دوست داره شير رو هم يه كاري كن كه بخوره منم روزانه خيلي سعي ميكنم بچم شير بخوره بد غذاست شما هم بهش غذاهايي رو درست كن كه دوست داره اگه شير نميخوره ماست پر چرب بده بهش من بچم عاشق ماسته در ضمن كلسيم ماست دو برابر شيره 

⚔️مظلوم حسين جانم⚔️ 
وای بمیرم بخدا نمیدوستم اینقد مهمه سال دوم شیردهی.اخه مجبور شدم چون خیلی بدغذابود اصلا غذا نمیخورد ب ...

پسر منم همینطوره.تا صبح ب من چسبیده.ادم ذله میشه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚