2777
2789
عنوان

رفتارم خيلي بده

384 بازدید | 18 پست

من بخاطر مشكلاتي كه توزندگيم قبل ازازدواج داشتم خيلي رفتارهاي پرخاشگرانه وعصبي دارم.شوهرم بينهايت مرد خوبيه هيچ عيبي نداره نه اخلاق ورفتاري ونه ظاهري منم خيلي خيلي دوسش دارم يجورايي اونو معجزه خدا توزندگيم ميدونم بعاد از3سال باسختي فراوون بهم رسيديم.ولي يه رفتارهايي ميكنم افتضاح همش سر چيزهاي الكي عصبي ميشم داد ميزنم سرش حتي كنترلمو از دست ميدم وميزنم تو سروصورتش:)

ديشب سرهيچ وپوچ بي اختيار زدم توگوشش

پيش مشاور هم رفته فايده اي نداشته برام تورخدا بگيد چيكاركنم

ميترسم با كارهام از دستش بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يادم رفت بگم عصبي كه ميشم هرچي دهم درمياد ميگماز بدوبيراه ل خودش گرفته تاخانوادشدرصورتيكه هيچ بدي به ...

اوتی ک ب دستو پاش میزنی بنظر من از دوست داشتنه اگه بخا

بی دنیا.اهای دنیا آهای تو آره تو خودت آهای خودم  اهای همه کس.کی کیه کی کجاست کی بیاد کی نیاد.سفر اوج شب هاست 
یه وقتایی ک عصبانی شدی و کنترلت رو از دست دادیبعدش ک اروم و پشیمون شدی حتما باهاش صحبت کن و بگو دست ...

ميدونه دست خودم نيست واسه همينم تاالان صبركرده ولي بارها گفتم منم صبرم حدي داره

من روز ب روز دارم بدرفتارتر ميشم

مثل شوهره منه دیگه‌منم یه دیوونه ای بودم دومی نداشتم بدترین رفتار ها توهین ها میکردم به شوهرم اونم‌مینشست گریه میکرد ولی الان بعد ۱۳ سال دیگه زر زر های من براش مهم نیسن مثل سابق نازمو نمیکشه اونم تو دعوا قشنگ پابه پای من میاد واقعا من چیکار کردم با شوهرم🫤🫤

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
یه وقتایی ک عصبانی شدی و کنترلت رو از دست دادیبعدش ک اروم و پشیمون شدی حتما باهاش صحبت کن و بگو دست ...

ی وقتایی  صحبت کردن فایده نداره چاره ای نداره .چون اون کارهاش ادامه داره و ادامه داشته باشه.شوهر من بی دلیل سر هیچ و پوچ و پا افتاده کنترلش از دست میده و مث وحشی ها کتکم میزنه اونم هرهفته یکبار بازم تکرار میکنه.درصورتی ک من هیچی بهش نگفته بودم و بعد زدم چیزی  نمیگم میشینم گریه میکنم

بی دنیا.اهای دنیا آهای تو آره تو خودت آهای خودم  اهای همه کس.کی کیه کی کجاست کی بیاد کی نیاد.سفر اوج شب هاست 
اوسکولی چیزی هستی؟؟ولش کن برو‌پی دیوونه بازیات‌ پس

نه اسكول نيستم من توزندگيم خيلي مشكلات داشتم كه الن عوارض اونموقعس شما نميدونيد چي به دمن گذشته الانم دنبال درمان خودم هستم كه اينجا كمك خواستم

منم روحم سالم نیست 

عصبانی ام ، پرخاشگر ،حسود و پر از عقده 

الانم با مامانم بد دعوام شد عذاب وجدان اونم هست 

من شنبه میخوام نوبت روانپزشک بگیرم 

هم خودم اذیت میشم هم اطرافیان رو 

هم از چشمشون افتادم 

برام دعا کنید 😭

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠