2777
2789

اصلا باورم نمیشه بعد از این همه تو خونه موندن و افسرده شدن از دست بی محلی هاش امروز خودش بهم پیشنهاد داد بریم ده و گردش😍😍😍😍

فقط نمیدونم بچمم بیرم همراه مون یا نه😁🤔

بچه ام پنج ماهشه

ده باغ مجهز داریم از وقتی باهم ازدواج کردیم زیاد نرفتیم یا تنها نشدیم با هم

هم استخر داره هم همچییی

بنظرتون ناهار خودم درست کنم یا از بیرون باشه؟!

بنظرتون چی باشه اصلا؟!

جوجه کباب هم خودم زیاد دوست ندارم

وای باورم نمیشه خدایا شکرت😍😍😍😍😍

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونسر باش اروم باش🤣 اگه اونجا منقل و بساط کباب هس و صبرشو دارین جوجه مرینت شده بگیرین سیخ بکش دو سوته اماده اس... پچه تو اگه کسی هس نگه داره که هی استرسشو نداشته باشی ک کوفتت بشه و طولانی نشه بدون مادر بودنش نبر وگرنه ببر

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭

وای چقدرازتایپکت انرژی گرفتم برین خوش باشین غذاها هرچی ک خیلی دوست دارین درست کن یاسفارش بده

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺