2777
2789
من با شوهرم 17سال تفوت داریم وحشتناکه اصلاااااااااا ابداااااااا با این اختلاف ازدواج نکن خواهش میکنم ...

واااای چرا میشه توضیح بدی ...مثلا ستاره سادات قطبی و شهرام شکیبا هم ۱۶ سال فاصله سنی داشتن اما خیلی خوشبختن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میگن بعد از جدایی نباید روی سن سخت گرفت اخلاق مهمه و شرایط دیگه...

من سی سالمه یارو ۴۶سالش جایی بریم فک میکنن پدر دختریم ....

و اصلا دوست ندارم

برای من سن هم مهمه

چ ربطی داره ؟

چون اون پیر میشه زود اره؟؟

بعدا همش خود خوری میکنی که چرا این کارو کردی . اولش داغی نمی‌فهمی ولی بعدها وقتی یه زن مرد جوان کنار هم میبینی توی دلت یه آهی میکشی

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

خوشبختن اقا پیر ب نظر نمیرسه؟

والا من تو زندگیشون نیستم ولی اینجوری که خوشبخت بنظر میرسند

شوهرشم نه اصلا پیر نمیزنه یعنی الان نزدیک ۳۵ داره ولی ۵ .۶ سال جوونتر میرنه از طرفی دوستمم از وقتی ازدواج کرده پخته تر شده و از نظر فیس و اینا ۲۵ .۲۶ بهش میخوره

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

ولی از اون ور دختر عمم با شوهرش ۱۸ سال اختلاف دارن 

ولی شوهرش خیلی بی احساسه یعنی من اینجوری از ظاهرش فهمیدم

مثلا دختر عمم انقد تو حرفاش از عزیزم و گلم و اینا استفاده میکنه و سعی میکنه شوهرشو با حرفاش بالا ببره ولی شوهرش اصلا اینجوری نیست انگار از خونواده ی زنشم خوشش نمیاد زیاد نمیجوشه با ماها وقتی میان یه گوشه میشینه چیزی نمیگه زیاد اهل صحبت نیست به پسرش اما خیلی اهمیت میده انگار اینجوریه که فقط دختر عممو گرفته که پسر به دنیا بیاره همه کلاسی میبردش و حرفشم خیلی گوش میده ولی به دختر عمم اهمیت نمیده

یعنی من اینجوری برداشت کردم ازشون 

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇