میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشنتر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
ببین من نمونه دولتی بودم دو سال اخر بهم گفتن برای اینکه بمونی خونه بخونی نری مدرسه برو غیر انتفاعی ..
رفتم و جوش اینطوری بود ک هیچکس درس نمیخوند من با نمراتم همیشه بالاترین نمره بودم حالا دروس اختصاصی نمرات خوب ولی عمومی حتی با ۱۶ هم بالاترین بودم اصلا حس رقابتی نبود چرت ترین جایی بود ک رفتم بعد ی حس زرنگی الکی بهت دست میده ک باعث میشه اعتماد بنفس کاذب بگیری و درس نخونی .. ولی توی مدرسه نمونه با اینکه همیشه معدلم بالای ۱۹ بود ولی توی ی کلاس ۲۵ نفره حداقل ۲۰ نفرمون اینطوری بودیم و همیشه تلاش میکردیم توی امتحانای سخت تر بهتر باشیم .. نمیدونم من ب این دلایل اگ برگردم عقب هیچوقت مدرسمو عوض نمیکردم
غیر دولتی خوب بچه هارو رو چشماشون میزارن کلاس های فوق برنامه معلما ی باحوصله کتاب کار های اضافه بچه های مستعد رو شناسایی میکنن بعد اینکه میگن معلما بی تجربن اشتباهه یکی از معلمای ما استاد دانشگاه شریف بود مسول پایه هم دکترای روانشناسی داشت اما نمونه دولتی پدرم در اومد سخت گیری های بیش از اندازه و بی مورد همه هم پاچه خوار و جوری باهات رفتار میکنن که انگار مال باباشون خوردی