2777
2789

صندوق عیار منظورتونه؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

کلاهبرداری به چه صورت؟ اینکه گرونتر حساب کنن یا سودت بردارن ؟ خیر 

احتمال ورشکستگی داره؟ بله . اینجا بانک هاهم ورشکسته میشن و پول میخورن و میرن . همه جا احتمال ورشکستگی هست . 

هرچندتا حالا تو بورس چنین صندوقی که پولارو بخوره و ورشکست بشه نداشتیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر تاپیک بیاید بگم منو شوهرم … میگی ؟ 

حرفاش با عقل جور در نمیومد میگفت سه میلیارد خرده ای قسط داره یعنی اگر همش ۴ درصد دوازده ساله باشه حدودا ماهی هشتاد میلیون قسط دارن میگفت حقوق جفتشون ماهی هفتاد تومنه که ده تومن کسریشو  به اضافه خرج زندگی دونفر که کم کم هیچی نخورن نپوشن ماهی ده تومن میشه و ماهی یه بارم میرفتن مسافرت و خوش میگذروندن که اونم بگیم هیچی هیچی نشه پنج تومن که میشه بیست و پنج الی سی تومن کسری که میگفت از صندوق طلاش برمیداره که یک میلیارد داخلشه بماند که ریسک زیادی داره مخصوصا که پول خودش نیست و رهن خونشونه و به دریام‌وصل باشه ماهی سی تومن برداشت بالاخره تهش یه جایی به ضرر ختم میشه تازه میخواستن اخر سال یه دیگه ام با وام بردارن بنظرم اینا تو بهترین حالت دوسال دیگه میتونن با این شرایط ادامه بدن بعدش مجبور میشن خونه هارو بفروشن بدهیاشونو پس بدن 

صندوق طلام باید خیلی بلد باشی کی بخری کی بفروشی باید نوسان گیری بلد باشی این خانم یه طبل توخالی بود که فقط صدا میداد با طنابش تو‌چاه نرو اگر میخوای وارد بازار بشی حتما قبلش کلی تحقیق کن و با مبلغ کم وارد شو 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
آره

مطمئنه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠