2777
2789
عنوان

شپش گرفتم گریهههه دخترم ازم نگیره

18583 بازدید | 182 پست

شپش گرفتم خارش عجیب دارم توروخدا حالتون بد نشه ولی حدوده 30 تا شپش از سرم کشیدم بیرون رفتم دکتر عمومی شامپو لیندان داد استفاده کردم.ولی خیلی رو سرم تخم گذاشتن چیکار کنم گریههههه.ی دختر 5 ماهه دارم چیکار کنم اون نگیره؟کسی تجربه ای نداره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول بایداون تخم شپشاروازموهات جداکنی؛بعدموهاتوباسرکه بشوری؛تمام پتووروبالشتی ولباساتم باآب گرم بشوروبذارخوب زیرآفتاب بمونه ازشر این این موجودات چندش راحت بشی😖

شامپو و دارو مصرف کن.

همشون از بین میرن ایشالا

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

وای عزیزممم چقدر سخت😔

من شنیدم اگه با سرکه بشوری سر‌ و موهاتو خیلی خوبه

یا اینکه سس کچاپ بزن به کل موهات یه چند ساعتی کلاه رنگ یا هرچیزی بکش سرت بذار بمونه بعد بشورش

انشاالله خوب میشی

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم باید بگم که:دریا طوفانیه؛قایق سوراخه؛پارو شکسته؛ ولی انگیزه زیاده خیلی زیاد.....از کوسه هام نمی‌ترسم!😊

موهاتو رنگ بزن. سريعا ريشه كن ميشن

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
مگه الان دوره شپشه .چه جوری گرفتی ....؟ 

بی نهایت شیوع پیدا کرده سونامی اومده اصلا

تو آرایشگاه اصلا یه کسایی تو یه منطقه هایی از استخر گرفتن که هنگ مونده بودیم

دوستم آرایشگره

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...