2777
2789
عنوان

شپش گرفتم گریهههه دخترم ازم نگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 18584 بازدید | 182 پست

تمام سرتو روغن زیتون ناب بزن بعد چندساعت با دست تخم هاروجداکن بعد سرتوبشور 

اسفندم خوبه بکوب با عسل قاطی کن بزن به سرت 

اگرمیخواهید اندازه تمدن و پیشرفت ملتی را بدانید...به زنان آن ملت بنگرید.....!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سس مایونز بزن لا به لای موهات بزار ۸ ساعت بمونه نایلون یا کلاه رنگ بزار روش

بعد تو حموم با شونه دندونه ریز ظونه کن 

نرم کننده زیاد بزن شونه کن

هرشب حتما حتما رو بالشتی ات عوض کن حتی اگه شده یه شال بندازی

موهاتو با باد داغ سشوار بکش 

اتو مو هم خوبع

زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️

سونامی شپش درایران

پروفسور راهور  بنیانگذارطب گیاهی وسنتی درایران هستند... چندروزپیش توی انجمن گیاهی پروفسور راهورکه توی مجموعه نظام پزشکی برگزارشد درمورد  مبحثی  صحبت کردندکه هم خیلی مهمه و بسیارهم شایع

...شپش سر....که دراین فصل مخصوصا تواین دوسال بیسابقه وبسیارشایعه بین بچه های مدرسه وآمادگی ها...ایشون گفتند ازقدیم الایام درمان قطعی شپش باهیچ شوینده شیمیایی مورد تایید نبوده...چراکه شپس یک موجوده یوکاریوتی یا مکثر هست...که ۶پابوده وهرکدام ازپاها مجددا میتوانند تکثیر شوند...بنابراین ازبین رفتنشون بسیارسخته....ایشون راهکار عجیب وبسیار ساده ای رو یاددادن که گفتند کاملا بیضرر وحتی سالانه درماه مهر...زمان تکثیر این موجود بهتره که حتی روی موی بچه هایی که مبتلا نیستند هم انجام بشه...محض پیشگیری...واماراهکار کاملا سنتی.

.۱قاشق غذاخوری پر...اسپند آسیاب شده به۱لیوان آبجوش برای موهای کوتاه...و۲قاشق و۲لیوان برای موهای بلند...اسپند را آسیاب کرده بمدت۱۵دقیقه باآبجوش روی کتری دم کنید...سپس کل موهاراباآن آغشته کرده و۴۵دقیقه باکلاه پلاستیکی یاکیسه پلاستیکی موهاراپوشش دهید سپس باآب رقیق بدون هیچ شوینده ای موهاراآبکشی کنید..بهمین سادگی این کارنیازبتکرار مجدد نداره...چون توهمون یبارشپش هارو ریشه کن میکنه...مامانا لطفا همکاری کنید وحداقل یباراینکارو انجام بدیم حداقل بخاطر دختراوپسرای خودمون....چون واقعا شپش شایعه...واینکه لطفاتاجایی که میتونید پیاممو گسترش بدید تاحداقل شاید بدرد یکی بخوره

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
بارنگ ازبین نمیره😐

واقعا؟؟؟ همينجا تو سايت يه خانمي نوشته بود رنگ گذاشته همشون سريع مردن

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت

شپش از پوستش نفس می کشه، یک عالمه سس مایونز بزن به کف سرت و موهات، بعد با نایلون بپیچ و روسری بزار و محکم ببند، چرب بشه هوا هم بهش نرسه، می میره 

روباشتی هم تو اب داغ بزار و بشور 

خیلی مواظب باش بچه نگیره، گناه داره، طاقت نداره 

درک می کنم ناراحتی ولی سعی کن قوی باشی، مشکلت چاره داره، حل می شه 

تمام سرتو روغن زیتون ناب بزن بعد چندساعت با دست تخم هاروجداکن بعد سرتوبشور  اسفندم خوبه بکوب ب ...

عزیزم من این راه روامتحان کردم امااثرنداشت؛فقط سرکه جواب داد.دخترم ازپیش دبستانیشون گرفته بود😖

سس مایونز بزن لا به لای موهات بزار ۸ ساعت بمونه نایلون یا کلاه رنگ بزار روش بعد تو حموم با شونه دند ...

این راهکارای دوستمون رو انجام بده صد درصد از بین میرن

واقعا؟؟؟ همينجا تو سايت يه خانمي نوشته بود رنگ گذاشته همشون سريع مردن

شپشای حساسی بودن حتما😅😆 خیلی موجودات مزخرفی هستن وقتی بیان به این راحتیاازبین نمیرن که آدمودق میدن😢

عزیزم من این راه روامتحان کردم امااثرنداشت؛فقط سرکه جواب داد.دخترم ازپیش دبستانیشون گرفته بود😖

چرا هی خوب میشن و هی دوباره تکرار میشه

بچه داداش من سه سال درگیرش بود

ولی اصلا زنده ای نبود که ببینیم

موی تمیز شپش میگیره ...روغن شو از داروخانه بگیر ...البته توشیرمیدی شامپو نزنی بهتره ...اسپری هم هست واسه وسایل خونه .اونوبگیروهمه جابزن 

گفته بودی بلدی حاله مرا خوب کنی ،حاله من خوب خراب است به آن دست نزن 😔😔😔

میگن توی ایران دیگه نمیشه ریشه کنش کرد.

استارتر امشب سرتو کاملا به روغن زیتون آعشته کن بعد یه روسری بپوش بزار هفت هشت ساعت باشه بعد فردا برو حموم.همشون تا فردا میمیرن.بعدشم یکی رو بیار تخماشو از سرت بکشه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
چرا هی خوب میشن و هی دوباره تکرار میشه بچه داداش من سه سال درگیرش بود ولی اصلا زنده ای نبود که ببی ...

باروغن زیتون؟خب اگه باسرکه میشتین زودتربه جواب میرسیدین😊من موهای دخترموکوتاه کردم پتووبالشت ولباساشوشستم وزیرآفتاب گذاشتم بمونه یکی دوروز؛سرشوباسرکه ولرم شستم باشونه مخصوص شونه کردم تاازشرشون راحت شدم😖لباسای مدرسه مقنعه روهم هرروزاتومیکشیدم ومیشستم