2777
2789
عنوان

لاغر شدن فوری

179 بازدید | 10 پست

بچها من اضافه وزن ندارم ولی نمی‌دونم چرا پهلوهام زیاد شده . بیاین هر تجربه ای از آب شدن شکم و پهلو داریم بهم بدیم.. 

من دوسالی قرص تنظیم قاعدگی ک حاوی پروژسترون بود خوردم شاید علتش اینه

شوقی چنان ندارد بی یار زندگانی، بی یار زندگانی شوقی چنان ندارد❤️ هرکسی میخونه یه صلوات بفرسته بر محمد و آل محمد 💚
یبوست نگرفتی تازگیا؟

افریننن دقیقا دوماهیه گرفتم گلاب ب روت دفع دارم ولی زخممم میشم و درد زیاد 🥲 علتش اینه ینی

شوقی چنان ندارد بی یار زندگانی، بی یار زندگانی شوقی چنان ندارد❤️ هرکسی میخونه یه صلوات بفرسته بر محمد و آل محمد 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش پهلو.چای سبز.دستگاه چرخونک بگیر روزی ۱۰۰تا بزن برای یبوست هم اگه مشکل حادی نداری.قهوه بخور

دستگاه چرخونک چیع

ورزش پهلو.چای سبز.دستگاه چرخونک بگیر روزی ۱۰۰تا بزن برای یبوست هم اگه مشکل حادی نداری.قهوه بخور

نه داره اذیتم میکنه یبوست. شقاق هم گرفتم😭

نه داره اذیتم میکنه یبوست. شقاق هم گرفتم😭

منظورم کبد کلیه تپش قلب بود.

اتفاقا چون قهوه ملین کننده اس.شقاق هم درمان میشه ...به برنجتم موقع پخت روغن زیتون بزن....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه