2777
2789
عنوان

خانواده همسرم یه حرف میزنن خانواده منم یه حرف دیگه خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 36 پست

ما برای عقد شام نداریم فقط میوه و شیرینی برای عروسی هم شام با داماده ولی اینطوری که ۱۰۰ نفر از فامیل عروس با داماد بیشتر بشن بقیه با عروس

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خانواده‌ها سر این چیزا دل عروس و داماد رو خون میکنن؟بابا بچه‌ی خودتونه جای دوری نمیره یکم باهم ک ...

اصلا درک ندارن مادرم از دیروز صد بار گفته بم من بودم بهم میزدم 

منم دخترم ولی تو خانواده ما پسره🙁

بنظرم بایکی هم فرهنگ خودت ازدواج کنی بهتره وگرن تااخرعمرت جفت خونواده ها عذابت میدن،تاجاییکه من دیدم و خودمونم همه هزینه های عقد خواهرمو دادیم بادختره 

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
اصلا درک ندارن مادرم از دیروز صد بار گفته بم من بودم بهم میزدم

باهاشون صحبت کنی قانع نمیشنن

مثلا بگی من میخوام باهاش زندگی کنم یکم درکم کنید بین خانواده‌ها ما تو فشاریم و از این حرفا

که حداقل به نصف نصف راضی شن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

توی اصفهان هم با دختره. اونا از شهر دیگه میان و مهمون شما هستن و قاعدتا دعوتیهای خودتون هم بیشتره؛ پس حتی رسمم نبود بهتر بود خودتون خرج کنید.

به هرحال، اگه میترسی مشکلی پیش میاد شام دادن برای عقد واجب نیست. مراسم رو عصر بگیرید و فقط با میوه و شیرینی یا کیک پذیرایی کنید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
توی اصفهان هم با دختره. اونا از شهر دیگه میان و مهمون شما هستن و قاعدتا دعوتیهای خودتون هم بیشتره؛ پ ...

بعضیا رسم دارن شاید خونواده داماد پیش فامیلاشون خجالت میکشن بیان شام نخورده برن اونم از ی شهر دیگ

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
نمیدونم به خدا من الان تاپیک ها رو خوندم تعجبی شدم فکر کردم با پسره

فکر کنم بعضی لرها خرج با پسر باشه. لر هستید؟

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 

اگه مجلل میگیرید و قراره عروسی نگیرید با پسره ورگرنه عقد با دختر عردسی با پسر

ولی ما تودمون عقد محضری گرفتیم ک خرجمون زباد نشه بعد عقدم رفتیم خونه خودمون بزن برقص و شام کلا هم رد خانواده بودن حدود ۲۰ نفر