2777
2789

سلام خدمت همگی اول از همه بهم بگید شما رسم دارین خانواده دختر پول شام عقد رو بدن یا خانواده پسر؟

بعدشم بین جفت خانواده ها گیر کردیم خستم🥲

عید اومدن خواستگاری خانواده نامزدم میگفتن ما رسم داریم دختر برا عقد شام بده مام میگفتیم پسر 

بعدش دقیق یادم نمیاد واسطه مون گفت باشه مهمون کم باشه خودمون خرج میدیم (خانواده پسر)یه شامم دور هم میخوریم

حالا اونجوری که نامزدم میگه مثل اینکه مادرش قبول نمیکنه گفته تو دخالت نکن خودم درستش میکنم

خانواده منم میگن ما یه هزار تمنی نمیدیم چون رسم نداریم

خیلی میترسم، با نامزدم حرف زدم میگه من نمیدونم هرچی شد شد

حالا اینا از تهران پاشدن اومدن شهر ما قراره فرداشب حرف بزنن 

به من گفت میخوان بگن کجا باشه و مهمون هاتون چند نفرن 

ولی خوب تلفنی هم میشد بگن 

حدس میزنم بگن نصف نصف خرج کنیم که خانواده منم قبولش نمیکنن😩😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خانواده‌ها سر این چیزا دل عروس و داماد رو خون میکنن؟

بابا بچه‌ی خودتونه جای دوری نمیره یکم باهم کنار بیایید توافق کنید...

کاش خانواده‌ها یکم بیشتر درک کنن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نصف نصف کنین حالا برای پول شام حرمتا بینتون شکسته میشه ...البته که با دختره ..ولی حالا که پدرت گردن ...

نمیدونم به خدا من الان تاپیک ها رو خوندم تعجبی شدم فکر کردم با پسره