2777
2789
عنوان

همسرتون ازتون کوچیکتره یا بزرگتر

279 بازدید | 15 پست

البته هنوز فقط در حد شروع آشنائی هستش تا دوسال دیگه تصمیم به ازدواج ندارم و این موضوع رو مطرح کردم که کوچیکترین علاقه ای ندارم بهش،بین دو نفر که شرایط هر دو با من مچ هست و هر دو نفر شرایطشون عالی هست،تصمیم گرفتم به فرد کوچیکتر که ۲۴ سالشه و مهندس هست فرصت بدم برای آشنائی و فرد بزرگترو که ۳۸سالشه و وکیل هست رد کنم.برای من چه بزرگ تر چه کوچیکتر این فاصله باید حدود ۵ سال باشه نه بیشتر وگرنه اصلا نمیتونم کنار بیام با طرف مخصوصاً اگه طرف بزرگتر باشه.

قبلاً که سنم کمتر بود از مردای بزرگتر از خودم خوشم میومد الان کاملاً برعکس شده😂.

تعداد رای : 17
نظرسنجی
کوچیکتر از پنج سال
3
17%
بزرگتر از پنج سال
8
47%
کوچیکتر از ده سال
3
17%
بزرگتر از ده سال
3
17%

خود پنجسال کدوم گزینه میشه؟

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوچیکتر اشتباه 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

من بودم وکیل رو رد نمیکردم اصلا🐈

من خودم تو این حرفه هستم عزیزم،از همکارای مردم خوشم نمیاد از بیشترشون نه اینکه بد باشن نه،ولی خب سعی میکنن از دونسته هاشون برای ازدواج استفاده کنن یه بار دورشون نزنی‌

شوهرم ۱۰ سال بزرگتره و حس میکنم پیره واقعا نمیپسندم

اگه مشکلی هست سعی کنید با همدیگه صحبت کنید شاید حس منفیتون برطرف بشه.ولی خب در کل بعضی پسرای کوچیکترم دلمرده هستن به جاش میبینی یکی که ۲۰ سال ازشون بزرگتره دلش جوونه و شاداب