2777
2789
کتابشو ازکجا گیر بیارم دوتا کتاب دیگه هم معرفی کردن ازکجا بیارم شون

قیمتش برات مهم نیست؟؟ 

از دی جی کالا 

من شیراز از این کتابفروشیها که تو خیابون پهن کردن گرفتم  دقیق۱۶۹۰۰۰

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

قیمتش برات مهم نیست؟؟ از دی جی کالا من شیراز از این کتابفروشیها که تو خیابون پهن کردن گرفتم دقیق۱۶۹ ...

چرا قیمتش برام مهمه باید برم ازکتابفروشی گیر بیارم 

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا قیمتش برام مهمه باید برم ازکتابفروشی گیر بیارم

شیراز کتاباش خیلی ارزونن 

من خودم هم اخر هفته بعد میخوام برم چند میلیون پول جمع کردن فقط میخوام کتاب بگیرم 

اسم کتابا رو اگه میخوای بده یا بزن گوگل تو دی جی کالا ببین حدودن همون قدر هستن 

برا من که تفاوت قیمت ۱۰۰۰۰ تومن بود 

راستی الان یادم اومد نشر کتابم آبیژه هست

شیراز کتاباش خیلی ارزونن من خودم هم اخر هفته بعد میخوام برم چند میلیون پول جمع کردن فقط میخوام کتاب ...

حالا کتابایی که میخری اگر جالب اسماشون اینجا بگو منم تگ کن خدا خیرت بده نه عزیز مشدم 

حالا کتابایی که میخری اگر جالب اسماشون اینجا بگو منم تگ کن خدا خیرت بده نه عزیز مشدم

عزیزم یه تاپیک دارم بذار اونجا تگت کنم 

چند تا کتاب دیگه هم خواستم معرفی کنم…

ارع مشهد که متابفرشیاش میگن خیلی خوبه…

اولین چیزی که مشتاقانه خوندمش رمان اتاق کاهگلی بود و دومین کتاب آنسوی مرگ برای من خیلی جالب و هیجان انگیز بودن 

اولین چیزی که مشتاقانه خوندمش رمان اتاق کاهگلی بود و دومین کتاب آنسوی مرگ برای من خیلی جالب و هیجان ...

جدی ؟ خوب بودن؟؟ مرسی 

یه لیست کتاب دارم بع اندازه ۳۰۰۰۰ سااال

جدی ؟ خوب بودن؟؟ مرسی یه لیست کتاب دارم بع اندازه ۳۰۰۰۰ سااال

آره این رمانه ژانرش ترسناکه وبااهنگ بیکلام میخوندمش هیچوفت نتونستم اون بی آهنگ بیکلام ودوباره پیدا کنم این آنسوی مرگ هم براساس واقعیته خیلی خیلی جالبه 

آره این رمانه ژانرش ترسناکه وبااهنگ بیکلام میخوندمش هیچوفت نتونستم اون بی آهنگ بیکلام ودوباره پیدا ک ...

مرسییی اینو هم اضافه میکنم

چند تا کناب دیگه هم معرفی کردم بهت…