بنظرم با چاق و لاغر شدن بیشتر مشخص میشه فرورفتگی جای جوش.یادمه دوره شیردهی من اینقدر عرق میکرد منفذ باز چیه غدد عرقیم زده بود بیرون عبن جوش، رفتم متخصص پوست واسم سوزوند.بعدگفت اصلا نزار عرق کنی.خوشبختانه جاش نموند.منفذ باز پوست ممکنه بخاطر قرار گیری در هوای گرمم زیاد بشه.ولی با استفاده از شوینده های خوب.میتونی کنترل منافذ پوست و کنترل جوش صورت رو انجام بدی.روتین پوستی با موادخوب میتونه رو پوست تاثیر فراوان بزاره.گاهی هم دوست من مشکل هورمونی و کبدی باعث خراب پوست بشه،حالا چقدر پول به موادبهداشتی بدی.....باید از درون و رژیم غذایی و سلامت روانی و آرامش و ورزش به پوست جوون بدی.بعضی ضد آفتابام خیلی بد و داغونن.خواب خوب هم پوستو زیبا میکنه.🤐خیلی حرف میزنم امشب
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه عزیزم اتفاقا دست گلت درد نکنه مفصل توضیح دادیمن که مشکل هورمونی دارم همین چند روز پیش متوجه شدم، ...
ببین اگه برای پیشنهاد لوازم آرایشیو بهداشتی مثلا میسلارواترو تونرو آبرسانو ژل شستشو ضدآفتاب میخوای مشاوره بگیری.اون پیشنهاد بده.باید بهت بگم این دکترا فقط میخوان رابطه ای بشن برای فروش محصولات داروخونه.گاهی من دیدم دکتر تو ویزیتش مینویسه مثلا یه سرم ویتامین سی یا مثلا یه شامپو برای موهای خشک یا ضد آعتاب صورت چرب.داروخونه هرچی داشته باشه بند میکنه به بیمار.یا خود دکتر با شرکتا قرار داد داره و محصول اون شرکتو میگیره میده به مریض پورسانتش محفوظ پیش شرکت.بنظرم واسه مثلا برداشتن خالو زگیلو نمیدونم کورک و دمل و غدد عرقیو اینا که نیاز به دستگاه لیزر داری بری پیشش خوبه.و یا بخوای یه آزمایش خاصیو بررسی کنی.که تخصصش رو دکتر پوست داره.ولی اگه هورمون زنانه مشکل داری همون دکترمتخصص زنان اونارو واست درست میکنه.یا دکتر متخصص غدد.لوازم آرایشم خودت باید بیابی چی بهت میسازه.من والا از این مشاوره های داخل داروخونه کمک گرفتم.چیزی رو پوستم اتفاق نیوفتاد.طی چند سال الان فهمیدم چی بهم میسازه.اونم همه رو از د ی ج ی ک ا لا میخرم.
ببین اگه برای پیشنهاد لوازم آرایشیو بهداشتی مثلا میسلارواترو تونرو آبرسانو ژل شستشو ضدآفتاب میخوای م ...
دقیقا ی بار رفتم دکتر پوست ی کرم خیلی معمولی نوشت بعد نظراتو درموردش خوندم هیچ چیز خاصی درموردش ندیدم حتی ی محصول باکیفیت نبود که بقیه تاییدش کنن حداقل😑
دقیقا ی بار رفتم دکتر پوست ی کرم خیلی معمولی نوشت بعد نظراتو درموردش خوندم هیچ چیز خاصی درموردش ندید ...
من ضد آفتاب لافارر بی رنگو پیشنهاد میکنم بنظرم باعث عرق نمیشه و منافذو کوچیک میکنه از د ی ج ی بخر.قیمتاش مناسبه.پیکسل هم بد نیست خوش قیمته.فقط مناسب جنس پوستتو بخر پوست چرب و پوست خشک داره.من اس پی اف ۳۰ میخرم ارزونتره.بعضی روزا تخفیف ۵۰ درصدی میخرم.فدات🤗🤗