2777
2789
عنوان

این خانمی که تاپیک های سرنگ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 55 پست
سخته ولی مجبوریمشاید به خودمون چیزی نشه با انژوکت و سرنگ اینا ولی داریم ویروس و آلودگی به بیمار منتق ...

اخه اصلا دست ما حتی به محلی که داریم انژوکت میزنیمم برخورد نمیکنه چطوری ویروس منتقل شه ازش؟ برا تزریق خب موقع اسپیره کردن اره باز دستمون تماس داره با محل ولی خب برا انژوکت من میبینم هیچ تماسی نداریم دیگت میگم خودمو اذیت نکنم

خداروشکر اوکی شدین؟

زیاد خوبم نشدم ولی نسبت به قبل بهترم اول خاستم خودکشی کنم صدای نفس کشیدن یه نفر رو می‌شنیدم خاستم بمیرم الان بهترم شکر خدا

خدا کنه هیچ بنده ای مثل من نشه 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد خوبم نشدم ولی نسبت به قبل بهترم اول خاستم خودکشی کنم صدای نفس کشیدن یه نفر رو می‌شنیدم خاستم بم ...

چقد سختههههههه کاش هیچکس اینطوری گرفتار نشه انشالله کامل برطرف بشه این موضوع براتون 

اخه اصلا دست ما حتی به محلی که داریم انژوکت میزنیمم برخورد نمیکنه چطوری ویروس منتقل شه ازش؟ برا تزری ...

آخه الکل میزنن دستو بعد دوباره با دست میان مسیر رو چک میکنن

خب دیگ on شد 😂😂😂 یبار دیگ باید الکل بزنن ک نمیزنن

آخه الکل میزنن دستو بعد دوباره با دست میان مسیر رو چک میکننخب دیگ on شد 😂😂😂 یبار دیگ باید الکل بز ...

اها نه ما خب قبلش رگو پیدا میکنیم بعد پدو میکشیم البته اره دیدم اینکارو میکنن به قول شما😂😂

نه ولی بیمار کیس روان تو بخش بستری بود به دلیل مشکلات دیگههم خودش اذیت بود هم مارو آزار میداد

بعد طفلکو اذیت میکردن به چشم میدیدم 

اینجور کیس هارو باید قلقشونو پیدا کنی نمیتونی عین بیماران عادی رفتار کنی 

نباید اصلا با خطاب قرار دادن کیس روان و فلان عصبیشون کنی

مثلا نمیزاشت براش آنژوکت بزنن و نمونه بگیرن طفلک هر روز نمونه داشت خب آدم عادی هم کلافه میشه 

بعد جوری کلافه بود حتی داروهاشم نمی‌خورد نمیزاشت فشارخون بگیریم ازش

بعضی پرستارا فقط از سر وظیفه کار میکنن ک یه حقوقی بگیرن برن

ولی رفتارشون بیشترین تاثیر رو تو حالات روحی روانی بیمار داره 

متاسفانه با دلسوزی کار نمیکنن البته با این وضع حقوق و امنیت شغلی زیاد نمیشه ایراد گرفت ازشون