2777
2789
عنوان

برای این سن یکم زود نبود🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 58 پست
منم بعید میدونم این دندونا تا سی سالگی دوام بیارن

از من ب تو نصیحت ی ریشه دندون خودت صد میارزه ب دندون عاریه

هر سری میزارم برمیدارم عوق میزنم. ۳۰کیلو وزن کم کردم طی ۶ماه عین ی معتاد چروک شدم 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینهمه انرژی که از دست دادی رو باید اینهمه انرژی رو خرج مستقل شدنت و طلاقت میکردی و بچتم با خودت میب ...

بخدا اگه یک درصد امید داشتم یک لحظه هم تو این زندگی نمیموندم

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

چرا برای زندگی و پیشرفتتون تلاش نمیکنید شماها آخه

من تو ۱۸ سالگی ازدواج کردم با کسی ک حتی تا لحظه عقد ندیدمش ،وقتی عقد کردیم نزاشت درس بخونم ،نزاشت بیرون برم‌،نزاشت با فامیل رفت و آمد کنم ،نزاشت گواهینامه بگیرم کلا نمیزاشت نفس بکشم اما من هر روز ب زبون میگرفتم ،هر روز بهش میگفتم عاشقتم و قسم میخورم تا ابد ن بهت خیانت میکنم و ن تنهات میزارم ،چهار سال گذشت تا بلاخره گذاشت درس بخونم با هزار بدبختی با وجود یه بچه شروع کردم ب درس تو خونه میخوندم میرفتم سر جلسه امتحان میدادم ،دیپلم کرفتم باز گفت حق دانشگاه نداری دوباره نزدیک دوسال اینو ب زبون کرفتم تا کذاشت دانشگاه ثبت نام کنم رفتم دانشگاه لیسانسم با بدبختی گرفتم بماند اپن چهار سال دانشکاه چی کشیدم از دست این مرد اما نزاشتم پیرم کنه ،نزاشتم زندگیم سیاه کنه انقد قوی کردم خودمو ک دیگه جرات نداره بگه حق نداری فلان کنی 

امضاتونو خوندمهمه چی رو فهمیدمچیزی ندارم بگمیه روز باید خودتو خلاص کنی از شر کسایی که تباهت کردن و و ...

ولی من خلاص شدن رو تو یه چیز دیگه میبینم از همه چیز و همه کس هم دل بریدم فقط دخترمه که منو وصل کرده به زندگی

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

چرا برای زندگی و پیشرفتتون تلاش نمیکنید شماها آخهمن تو ۱۸ سالگی ازدواج کردم با کسی ک حتی تا لحظه عقد ...

چ دانشگاهی قبول شدی دولتی یا آزاد 

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

کجا برم؟خانوادم اگه منو میخواستن که منو مجبور به ازدواج با آدمی که سه سال پامو تو یه کفش کردم که نمی ...

ریدم تو زندگی 

مهریه چیزی نداری جدا بشی دست بچتو بگیری بری تنها زندگی کنی 

شغلی چیزی پیدا کنی 

واقعا بهتر از اینه که پنج سال دیگه بیوفتی گوشه خونه این مرده نابودت میکنه