2777
2789
عنوان

قراره شیرینی بدم ولی

344 بازدید | 32 پست

بچه ها من بابت چند تا اتفاق خوبی که تو این یکی دو هفته برام افتاد قراره به کلاس شیرینی بدم 

بعد همه متوجه شدن که من خودم تو کیک پزی و اینا دست دارم گفتن دست پخت خودت و میخواییم

فردا هم کلاس دارم تعداد بین ۱۰ تا ۱۵ نفر.

حالا من نمیدونم چی درست کنم 

یعنی کاپ کیک درست کنم؟ یا چی؟ 

از طرفی روم نمیشه به پدرم بگم بریم لوازم قنادی من کپسول بخرم به خاطر فوت پدربزرگم هرچند چهل شون در اومده ولی بازم به دلم میاد بگم ...

کیک قالبی درست کن اسلایس کن ببر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کپسول کاغذی دارم از اون نازکا قالب کاپ کیکم ندارم چون همیشه تو فنجون درست میکنمبه نظرت اوکیه؟

تو فنجون درست کن

من یه بار تو لیوان کاغذای هم درس کردم

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

احساس می‌کنم کم میاد و باید دو بار درست کنم

دو بار درست کن خب

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی