rha۷۶ مدیر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2821 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 126 پست بیاین حس ششمون رو امتحان کنیمبسم اللهبارنگ لباس، ماه تولد، اخلاقیاتی، ظاهری هرچی حس کردیم ازهم دیگ بگیم 1403/05/18 | 02:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوسیسبندری عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 14588 اره والا ،هرچی میگفتم اتفاق میوفتاد بعدها تحقیق کردم دیدم شهود دارم خیلی قویه ،اصلا نمیدونم چکار کر ... خوش به حالت از دل پاکته 🥲🥺 خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙
golsai عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 8240 اره والا ،هرچی میگفتم اتفاق میوفتاد بعدها تحقیق کردم دیدم شهود دارم خیلی قویه ،اصلا نمیدونم چکار کر ... این مسائل خیلی پیچیذس من هم کنجکاوم هم میترسم ازشدر مورد آینده من چیزی حس میکنید؟
سوسیسبندری عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 14588 آره در مورد ازدواج بود گفت با فلان شخص نسبت فامیلی رو گفت که باهاش ازدواج میکنی همونم چند وقت بعد ا ... حسش نصفه کار کرده🥲😂 خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙
قمارباز_دل عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 5073 خدا خیرت بده سوسیس ولکن مارو بیا بریم بخوابیم🤧😂 تورو خدا منو بگین بعد بخوابین خدایا، خودمو به تو سپردم.... 🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
golsai عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 8240 حسش نصفه کار کرده🥲😂 آره ولی به نظرم قدرت اختیار آدم هم تاثیر داره چون اونی که حس ششم داره آینده رو برات میگه انگار همه چی تعیین شدس که این با اختیار ما تناقض داره
سوسیسبندری عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 14588 آره ولی به نظرم قدرت اختیار آدم هم تاثیر داره چون اونی که حس ششم داره آینده رو برات میگه انگار همه چ ... اوهوم اینم حرفیه چون اینده تغییر میکنه داعما🥲🥲🥲 خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙
قمارباز_دل عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 5073 اسی جواب ندادیا ,من تا نفهمم حسم درست بوده یا نه خوابم نمیبره اگ غلط باشه 🤕😂 میشه مال منو بگین خدایا، خودمو به تو سپردم.... 🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
دخترک_باربی عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 5778 خخخخ😂😂😂 اره همش غلطه🤧😂😂ولی روی لباسم یه تیکه متن مشکی نوشته شده با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ سال ها بعد دربارهی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم در حاشیهی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....
سوسیسبندری عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 14588 اره همش غلطه🤧😂😂ولی روی لباسم یه تیکه متن مشکی نوشته شده هعی از ما حس شیشم در نمیاد🥲🥲😂😂 خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙
golsai عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 8240 اوهوم اینم حرفیه چون اینده تغییر میکنه داعما🥲🥲🥲 آره منم همین حس رو دارم که تصمیمات خودمون سرنوشتمونو عوض میکنه
سوسیسبندری عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 14588 اره همش غلطه🤧😂😂ولی روی لباسم یه تیکه متن مشکی نوشته شده پس تیر ماهی هستی اخرین چیزیم که خوردی پفک بوده اونم چیتوز موتوریییییییییی🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺 خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙
سوسیسبندری عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 14588 آره منم همین حس رو دارم که تصمیمات خودمون سرنوشتمونو عوض میکنه قطعا همینطوره🥲 خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙
دخترک_باربی عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 5778 پس تیر ماهی هستی اخرین چیزیم که خوردی پفک بوده اونم چیتوز موتوریییییییییی🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺 غلللللللط🤧😂 با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ سال ها بعد دربارهی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم در حاشیهی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....