2777
2789
عنوان

خونواده شوهر

210 بازدید | 17 پست

سلام ..یکی از مشکلات من با خونوادع شوهرسر بی محبتیشونه من تو خونواده خیلی مهربونی بزرگ شدم خودمم اینجورم دلم نمیاد کسی اذیت بشه یا هر چی خلاصه بگم حالا اخلاقاشون خیلی ناراحتم میکنه گاهی من باردارم تازه اسباب کشی کردیم هیچ کمکی نکردن ک هیچ اومدن دو روزه موندن خونه من من شبا از پا درد و خستگی نمیتونم بخوابم مجبورم غذا فلان درست کنم خیلیم میگم پیششون ک درد دارم میبینن حالم بده ولی اهمیتی نمیدن ..خیلی دلم میگیره چجوری ادم میتونه انقد سنگدل باشه چیکار کنم من ...دست خودمم نی ناراحت میشم حداقل یزره درکم نمیکنن در حالی ک با دختراش اصلا اینجوری نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بیشعورن بیشتر تا بی محبت که از زن حامله ای که اسباب کشی هم داره غذای مناسب میخوان و خونش میمونن ...

اره دقیقا منم همینا بهم بر میخوره اصلا کمک نکردن نزاشتن خستگیم در بره خونه رو هنوز نچیده اومدن ..خیلی بهم بر میخوره

چیزی درست نکن مجبوری خودت عذاب بدی وقتی درک نمیکنن یا کم درست کن یا یه وعده درست کن ولی نه زیاد که ا ...

مهمونن چیکار کنم طرف باید خودش بفهمه میبینن خودشون میگن نمیتونی راه بری انقد پاهام درد میکنه ولی از جاش بلند نمیشخ 

ینی میگید تنها نیستم ..بخدا دلم میگیره من یزره یکی ببینم جاییش درد میکنه دلم نمیاد اینا چجوری میتونن ...

تنها نیستی 

منم آدم آرومیم سرم تو کار خودمه مادر شوهرم هفته ای یه بار زنگ میزنه شوهرم سرم فتنه درست کنه شکر خدا شوهرم هم منو میشناسه هم مادرشو 

تنها نیستی منم آدم آرومیم سرم تو کار خودمه مادر شوهرم هفته ای یه بار زنگ میزنه شوهرم سرم فتنه درست ک ...

واقعا حالم خیلی بده دلم گرفته ازشون با خودم فک میکنم ادم چجوری میتونه واقعا اینجوری باشه ..اره دقیقا ادم ارومیم دست خودم نیس تربیتم اینجوری بوده مهربونم ..باز خداروشکر شوهرت میدونه و طرفته

مهمونن چیکار کنم طرف باید خودش بفهمه میبینن خودشون میگن نمیتونی راه بری انقد پاهام درد میکنه ولی از ...

خودتو بزن به غش و ضعف به شوهرت بگو ببرتت دکتر سرم بزن اومدی هم پا میشی لنگان راه برو بعد بشین . اگرم دارن میرن به شوهرتم بگو به مادرش بگه مامان تو باش از زنم پرستاری کن این تو این وضعیت نمیتوه غذا درست کنه و اینا کمکش کن خیلی خسته شده این مدت

واقعا حالم خیلی بده دلم گرفته ازشون با خودم فک میکنم ادم چجوری میتونه واقعا اینجوری باشه ..اره دقیقا ...

بازم زهرشون از جا دیگه میریزن بهم مادرشوهرم جوری نگاهم میکنه انگار پدرشو کشتم منم باردارم واگذار میکنم به خدا 

خودتو بزن به غش و ضعف به شوهرت بگو ببرتت دکتر سرم بزن اومدی هم پا میشی لنگان راه برو بعد بشین . اگرم ...

بخدا خودمو زدم ب کمر درد شدید بعد نیم ساعت دیدم غذا بوش بلند شده سوخته ب من میگن برو خاموش کن اصلا نمیدونی چقد بیشورن ..فردا دیگ میخوان برن ..برنگردن الهی