2789
عنوان

دوستان لیلا هستم یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 54 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم یه لحظه فکر کردم کسی که چنین تاپیکی می زنه

شاید شاید در حسرت بچه ست و اینجوری داره نیازشو ارضا می کنه... 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

منم یه لحظه فکر کردم کسی که چنین تاپیکی می زنه شاید شاید در حسرت بچه ست و اینجوری داره نیازشو ارضا ...

بله اگه بچه بود فقط میشد گفت امااااا

این همه تاپیک شیافی رو‌کجای دلم بذارم اینا افکار کودک ازاری دارن 

اون عکس بچه ها واسه کیه پس

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
منم یه لحظه فکر کردم کسی که چنین تاپیکی می زنه شاید شاید در حسرت بچه ست و اینجوری داره نیازشو ارضا ...

غلط كرده 😵

ما هم در حسرت بچه ايم 🤣

بايد چاخان كنيم😫

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

بچه ها در حسرت بچه بودن ربط به سركار گذاشتن مردم نداره ما بارها امتحان كرديم ك چ تو غم چ تو شادي اينجا انچنان تاثيري رو ادم نداره چ بسا گاهي اوضاع رو وخيم تر ميكنه پس مطمئن باشيد كسي با يه تاپيك اينجا حسرتش از بين نميره ، اينا علائم بيماري روانيه 

ميشه واسه حل مشكلم يه صلوات بفرستيد.مرسي بچه ها

خوب عزیزم بله این جور آدمها طفلکی هستند و گناه دارن. این یک نفر هست خوب اون صد نفر دیگه که می یان گول بازی این جور کاربرها رو می خورن طفلکی نیستند. به خصوص کاربرهایی که الکی می یاد می گه شوهرم سیخ داغ به کمر می زنه حامله هستم بچه سر راهی بودم دیشب فهمیدم مادر شوهرم می خواد کلیه های منو بفروشه. خوب این یک نفر هست تاپیک می زنه ولی یه جماعت می رن سر کار و دلگیر میشن. ببخشید من بیشتر دلم برای اونایی می سوزه که می رن سر کار . طرفدار جبهه اونا هستم.

خدا بزرگتر است

منم دوس ندارم الکی دل بسوزونم.خیلی ممنون از شما و بقیه که دروغارو تا اونجا که میتونید ملوم میکنید.

کسی که دنبال دلسوزی و احساساته بیاد رک و مستقیم بگه.

نه اینکه دروغ تحویل بده و ذهن مردم و درگیر کنه.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بله اگه بچه بود فقط میشد گفت امااااا این همه تاپیک شیافی رو‌کجای دلم بذارم اینا افکار کودک ازاری دا ...

من تاپیکای قبلیشو ندیدم فقط همین تاپیک آخرشو دیدم

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اره بچه ۶ ماهشه !! تازه گفته بارداره که عکس ازمایششم نتیه  میگم کتی یه دوره کاراموزی تو سایت ب ...

سلام لیلا خوبی؟

یک ماهی میشه سایت نیومدم الانم تاپیکتو دیدم

مثل این دوسه ماه پیش بود میگفت بارداره خودش بواسیرداره شیاف میذاشتم دخترش کوچیک بود یبوست داشت واسه اونم شیاف میذاشت یاهمش تب داشت واسش شیاف میذاشت و تعریف میکرد بچش اذیت کرده شیاف برگشته بیرون.خصوصی ب نینی یار پروفایلشو دادم قطع دسترسیش کرد.احتمالش زیاده اینم همون باشه یا یه بیمار دیگه

همه تاپیکاش حول محور مقعدمیگرده بیمار