2777
2789
عنوان

شوهردخترخالم مدام مزاحمم‌ میشه‌ چیکار کنم سن بابابزرگمو داره😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 38 پست
مرتیکه مریض روانی 😑 فقط بلاکش کن از همه جا اصلا محل نزار شاید خسته بشه نمیتونی به دخترش یا زنش بگی ...

همینکارو کردم بخدا نمیدونم مشکلش چیه سگ رو یبار پس بزنی میره اینو نمیدونم چه جونوریه

بعد ازینکه زنش از ماجرا خبردار شده بود پیام فرستاده بود که طلا که پاکه چه منتش به خاکه تهمت زدن راحته (انگار من پدر مادر ندارم که ب من اومده پیام داده)

نمیدونم این چه بلاییه میترسم از عاقبت این کاراش خیلی میترسم برام دعا کن

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره اش هم عوض کنه ممکنه حضوری براش مشکل ایجاد کنه بعضی مواقع تعویض شماره و بلاک و ... جوابگو نیست ...

دقیقا... با بابام رفتیم کاراشو واسه شکایت انجام دادیم

بعد یه ماه مدارک رو تو خونه پیدا کردم‌‌.. مادرم نذاشته بود میگه بی آبروییش واسه توعه نه اون😭 

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
همینکارو کردم بخدا نمیدونم مشکلش چیه سگ رو یبار پس بزنی میره اینو نمیدونم چه جونوریهبعد ازینکه زنش ا ...

پلیس فتاح عزیزم .پدرشو در میارن

اکس دوستم همش از ۱۰۰ راه پیام میداد ی روز فهمیدم مامانش مرده کلی فحشش دادم البته کار بدی کردم مقصر مادر بیچاره نبود ولی مجبور بودم.

میتونی فحش بدی ب کسی که روش حساسه

دقیقا... با بابام رفتیم کاراشو واسه شکایت انجام دادیمبعد یه ماه مدارک رو تو خونه پیدا کردم‌‌.. مادرم ...

من نمیدونم این چه اعتقادیه بعضی ها دارن هر مشکلی برای دختر پیش بیاد میگن قطعا دختره مقصر بوده و کاری کرده نمی‌گن ذات طرف مقابل دختر خراب بوده .... اوف 

وای عجب روانیه یعنی زنش هیچکاری نکرد ؟

میبینی تروخدا😭

دقیقا

من نمیدونم این چه اعتقادیه بعضی ها دارن هر مشکلی برای دختر پیش بیاد میگن قطعا دختره مقصر بوده و کاری ...

هعیی

مرسی از وقتی ک گذاشتین

خودت و پدر مادرت باهم جمع کنید برید خونه این حرومزاده ببینید حرف حسابش چیه میخان چه گوهی بخورن جلوت؟ بعدم چیکار به مامانت داری که گفته بی ابرویی با شکایت؟ 

معلوم نیس فردا پسفردا اگر بری تو خیابون یهو گیرت بندازه چه نیتی داره! به بابات بگو باز برید شکایت کنید 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه.